Джони Деп и Амбър влюбени във Венеция

Това може да бъде годината на Джони Деп, след като отзивите за ролята му в "Черна меса" са повече от ласкави.

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп и Амбър влюбени във Венеция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много се излагаш, бе, пич. Що така превъртя на дърти години?

Колкото повече се вдига възрастта на някои мъже, толкова повече пада тази на жената до тях. Но какво ли толкова е удоволствието да сменяш жените честичко. Джонито не е щастлив, щото е минало първоначалното замъгляване на разсъдъка с тая хубавица и сега си мисли за семейството с Ванеса Паради и двете им деца. Какво да се прави - никой не е застрахован срещу глупост.

Аз съм влюбен в София :)))))

Пак ви пуснаха мехури да ги гоните и да се радвате! Така няма да се сетите да викате по улиците и ще си броите стотинките на прага на зимата. Целта е ясна - да се оправдаят средствата. Я не четете за чуждото щастие, ами бягайте да работите за своето където и колкото и да е малко.

Как ще му изпомпа кинтите тази ламя !.

нека ги изпомпа....нямам нищо против...докато помпа кинтите ми помпа и маркуча

Джони Деп има две деца: все още ли смяташ, че Амбър Хърд трябва да му "изпомпа кинтите"?

Боже каква отблъскваща жена си е зел тоз Гони Чеп, много састарена и сбръчкана като смачкана камба. И кво работи таз Камбар Пърд освен че му потпира вересийте и са облача 6 пътя на ден с раздърпани парцали. Роклята и мяза на разкъсаната гюдерийка на баба ми, с която те забърсваше кенефа, опс, таолетната де. Много малки злобнички очички, мазна кожа, а всеки от шестях й косама на сплесканата глава в различна посока, т.е. всеки с сопствено мнение, каквото самата тя за жалос няма.... Ама я влачат по венеции да се търкаля по червени келими... Ами Гони Чеп да не е стока. И къв артис е тоя? Въргаляше се дрогиран в 5те серии на карипски перати, печеше си шкюмбето бесплатно в пустинята в оризонска мечтъ.... Много са се налели късичките му крачка, а ръцете му по сбръчкани от месния каналжия Сабахтинчо. Ама той бойдисва ли си сламата на главата или носи перука от метличини? И къв е тоз филм Черни меса, божке кво ли не сме видели и преживели вече, развалени меса, фмирисани салами от ирландия от 1967 година, меса с леш, меса с разни е-та , да ги ева в е-тата, луда крава, птичи гирп.... малко ли гледахми клатещи се месища на народи дупетатки и дупетати, затиснахте ни псехически дори с месната грамада на мама свинкя особенно нейното свинско дупетатче, ама черни меса досега не бехме опитвали. Някой ял ли ги е тук от вас, мирисал ли ги е, галял ли ги е или не ги е галял? Ама че и аз съм глупава, да не би тез меса да са на едни наши добри съграждани с лилави венци, дет уж раждали много челят,а не работели и расчитали на соцялна помош. Ама тез наши добри братя и сестри май че не са чак толкос черни или пък са? Абе да не би тез меса да от други континенти ,африкански ли азиатски ли, де да знам....... Направо да последък така ми е пречерняло пред суратя, че изявам даже едно черно дебело магаре , от тес дет ги слагат за министери. Сега свършвам щото съм много заета... Другарката Купева ма вика да и съшивам празнотийте в анти куропциония й закон.

Проф. Вучков, това Вие ли сте? Верно, че сте се маскирал на жена, ама не може да се скриете :)

джони,...завиждат ти брат, много ти завиждат!!? като, чета коментарите, повечето са от жени, които са вече (изфъщяли лимонади) или в оня, опасният период на онази пауза и умират от злоба и завист!;) има и тук там, някои закоравели онанисти, които също хвърлят гневни плюнки, Hоo,..мацката ти е супер, обичаи си я и, и се, радваи и наслаждаваи , а на злобните гниди им еи маката, слагаш ги на любовният мускул и ги засилваш в небитието!!! хахаха....нещастни мишки!!;))

Джони, не изглеждаш хепи, мен. Комбинацията от алкохол и виагра не ти се отразява добре. Ако смяната на климата не помогне, време е отново да смениш жената.

Ей голяма работа е женската солидарност - в случая с Ванеса П. разбира се. За справка коментарите по-долу.

Ванеса Паради отдавна има друг мъж до себе си, много по-привлекателен, по-млад и със сигурност по-висок от Джони, в резултат на което не му се налага да ходи с палячовски обувки като пълен смешник. Джони Деп беше фигура, но напоследък много е порпаднал, направо не мога да го позная а този празен поглед показва, че нещата не отиват на добре за него. Тъжно, защото е талантлив актьор и заслужава да се радва, както радва нас пред екрана.

Не ще да е само женската солидарност.И всеки нормален мъж, който мисли с горанта си глава, вижда що за дивотия е да си избиеш комплексите и страха от старосттта с момиче наполовина на годините ти. Смешно и жалко си е, колкото и повсеместно да е.

Браво Джони! И блазе ти. Яко парче е Амбър. Не ги слушай дърварите. Гледай си лайфа и по-често ни показвай това гадже.

toi izglezda grozen, nadebeliavast I dartrozen a tia do nego e kato praznoglavata my I ne osobeno inteligentna dasteria.

Кризата на средната възраст... Иначе сделката е изгодна и за двете страни...

Има немалко жени, които си харесват мъже тип "татковци". Ама като станат дядовци... На мен над 5-6 години разлика и двете посоки започва да ми идва в повече като възгледи, жена ми любимата е само година по-малка. Боже, плийс, дано не оглупея така на средна възраст!

Тя е ослепителна, той - наистина всява ужас. Мисля, че няма да има кой знае каква кариера, той ще си я държи до себе си. Жалко.

Амбър е като богиня.Който плюе статията си личи, че е комплексиран и нещастен. А и без жена явно.

Грешиш, тук всеки пише ТОЧНО каквото вижда и мисли, защото е анонимен! :) Освен това безпристрастно реалистично осъждащите ситуацията сме предимно жени. Старите мъже се засягат нещо....;) Иска ви се да на дърти години да сте известни като Джони и с млада жена, но дори дотам да го докарате - ей на какъв е резултата. Плачевен....:')

На черното не може да се каже бяло.А завистта е винаги зелена-като теб!Те са щастливи, а ти явно не.Няма щастлив и злобен човек, а ти си точно това-малко злобно човече!Горкото.

кажи го на бежанците от азия и африка, кво ни лаеш на нас за тая богиня и разплетената и кошница на празната и кратуна

napalno podkrepiam, kratynata i izglezda prazna

застаряващ мъж извън разцвета на силите си със свежа млада жена - че и на показ, да си изстърже комплексите (включително и сексуални) - да, ама, не, Джонка - излагаш се!

На всичкото отгоре, явно е по-нисък от нея. На всички снимки заедно или се виждат обувките му с впечатляващо масивни платформи, или тя е едно стъпало зад/под него - фотографски ПР трикове - класика :-) Не че има толкова голямо значение, но и Том Круз ги прилага тези "техники". Спасява ги само актьорския талант, но не мисля, че и двамата с по-млади женички са по-щастливи(въпреки тоновете грим, нямат щастлив вид!), нито ще станат по-високи, ама пък комплекса, че са по-ниски изпъква повече когато са явни техниките за прикриване на този факт.

Гледам сничките ... Ми, тя изглежда зарибена, но в неговите очи няма нищо. Плюс това изглежда променен.. Направо е автогол презрял мъж да си вземе млада жена. До нея започва на изглежда, а явно и да се чувства по-стар. Може и да се е уморява в опитите да насмогне на женичката си :) Горкият се е депресирал и комплексирал.

е за тия осакътени умствено американци само половите им органи и собствените им сексулани нужди, са от значение, а и да се снимат разбира се иначе как ще се хвалят. какво като светът гори, те нали си чешат публично генитали йте! американската простотия е уникано задуваваща

твоята простотия е абсолютно дискретна и никой не и обръща внимание.

Цял ден стоя и се питам тея двамата дали са влюбени във Венеция или не . Добре че ме светнахте . Ако изясните за Карнобат как стоят нещата ще съм ви вечно благодарен . Голяма новина , нямам думи .