17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До тези дето я мислят за млада и защо не е с млад и секси мъж. Млада??? Вики е на 40, роди първото си дете на 37. Това е жена на средна възраст, а не млада. Просто е хубава и младолика. Разликата им е 8 години, напълно нормална. Той от своя страна е преждевременно състарен. Единият младее, другият не, затова ви се струва, че се е хванала с възрастен мъж. Според мен е направила много добър избор на партньор. Интелигентен и умен мъж, професионално реализиран, грижовен. Тя самата беше споделила, че е много щастлива и че е страхотен мъж. Чувствала се тотално разпусната и напълно релаксирана, защото е в добри ръце. Отделно й осигурява петзвезден живот. Какво повече да иска жена на 40. По-добре ли е да е поредната самотна майка, родила от някой секси и вървежен пичага. Като жена, извървяла пътя на самотното майчинство не го пожелавам на никоя жена. Ако можех да върна времето назад бих направила практичен, а не емоционален избор. Чувствата са временна емоция и отминават. Когато избираш бащата на децата си е важно са е стабилен партньор, интелигентен, грижовен и да те уважава. Ама де тоя акъл на младини. Сега да бях на онези години с този акъл. Вики е направила отличен избор, зрял и мъдър. Да си пази мъжа, защото е късметлийка.

Много сте злобни. Стига с тия коментари дали е брак по сметка, колко много е възрастен Петър и тн и тн. Второ дете имат хората, да им е живо и здраво. Разбира се, че е по сметка работата, вас какво ви засяга. Българско дете се е родило, не цигане да се жени от малко и да е неграмотно. Имат пари хората, ще го изучат и възпитат нелошо. Още едно бяло българче, браво, Вики.

За пари само за пари е тая злобен си ти

Това се нарича брак и деца по сметка. Няма как млада и хубава жена като нея да не ѝ се иска да е с някой секси млад мъж. Няма лошо, но стига с тези пози.

Ако е попадала все на олигофрени сега си е добре, айде стига се бъркайте.

Тя е олигофрен тая бе

И аз скоро ще раждам, че мойта дъртата не може.

Вики тва дядо ти ли е??

Какъв дядо да ѝ е? Тя е набор 79, той 71 г., 8 г. разлика имат. Да име живо и здраво бебето!

Еееееех жените странни същества

Те прекараха медения си месец на Сейшелите, за втората си годишнина бяха в Южна Африка, а за третата - в Италия. По колко време карат в кабинета на Чърчил!?!

Ти бат ти Петьо не го мисли. Той ,ако чакаше само на ОМВ то....... Тоя е ракета, високо в облаците и няма стигане. Викито не е проста, добре се уреди тя.

Не е проста жалка е хвана стария а не млад слаб и безработен или работещ за 600 1000 лв

Хвани си ти млад, здрав и корав със заплата 600 кинта, тъкмо ще ви стигат за презервативи парите, ако не за друго!

Аз жени си хващам а ти си хвани един кораб да ти го набие бе

Поредната курва дето фана един стар омв а не някой 15 20 години по-млад от нея тъпото редакторче що ме изти бе пендел

Това е добре, само дето трябва да се пише вече не просто Петър, Маргарита и София, а Петър-на-Вики-от-Мастило, София-на-Вики-от-Мастило, след което по естествен път може да се стигне и до колата-на-свата-на-братовчеда-на-Петър-на-Вики-от-Мастило. Тогава вече всичко ще е ясно кой какъв е и защо такъв е.

Викито е готина мадама, да са живи и здрави.

Да са вижи и здрави, тая като бепе мллада имаше мноого добри ЦицN , ( . ) ( . ) БООБС!!!

от кога чаках със затаен дъх тази новина- сега съм спокоен за просперитета и развитието на България

Сега има двама сина от първия брак и две дъщери от втория.Браво на него.Да са живи и здрави всички.

Е,една новина в страницата ,която аз наричам обикновенно "АГ -бременно коремче" ,която приемам с радост и симпатия ,защото Вики заслужава това. Симпатична и скромна е спечелила симпатиите ми още далеч в годините на нейното прохождане на сцената! Да им е живо и здраво детенцето и те щастливи и задружни в годините пред тях !

Skromna?????????

Браво на дядо !

Ами аз съм раз-Троен ... първо, много хубава и интересно изглеждаща жена... второ, ясно, че с този чичак освен "любов" има и интереси... трето, все пак са създали семейство, имат деца и си живеят заедно.той изглежда нормален мъж и явно не търсят голяма публичност като разни Златки, НиЛо-та и други скукараджи, йоркипета и киликандзери ... Абе има интересчийство, но има и хубави неща в това семейство... От мен да са живи и здрави и ... заедно! Най-малкото заради децата...

Дреме ми на холендърът, че Вики от Мастило е родила. И Киви от Тонер да роди пак ми е същото. Да е живо и здраво новороденото! Щастливи и светли дни му желая!

Е добре, че бат Петьо е накътал парички от ОМВ-то, че наскоро му духнаха под опашката.