Жана Бергендорф излезе от ареста без обвинения

Певицата Жана Бергендорф вече е освободена от ареста, съобщи "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф излезе от ареста без обвинения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Външния вид на човек е и отражения на вътрешният му мир. Достатъчно е само да се отбележи ....шоу-бизнес, татуси, естравагантност, мода .... в 99% от тези случаи върви и с някоя "цигарка" а може и нещо по-твърдичко. Просто такава е средата и начин на живот който се определя от модата и правилата на съответната каста. Видовете хора в света не са кой знае колко и могат много бързо да се определят. Ако познаваш тези видове достатъчно е да забележиш няколко белега на групата и спокойно можеш да опишеш останалите белези. Те просто си следва едно след друго. Просто такъв е живота.

Интересно колко на брой са видовете хора и ти точно към кой вид принадлежиш.

Не знам колко са но са малко. А що се отнася до мен ще трябва да ме наблюдаваш известно време и ще разбереш. Знам че хората си въобразяват че други като тях няма само дето не е така. Има едни неща дето се наричат "геноми", "днка", "наследствена информация" и прочие. Освен това самата среда не се променя кой знае колко при това с хилядолетия. Това са факти независещи от човека така като че вселената съществува.

Ай стига,бе! За това, че ви управлява /ограбва/ мутра и клика мафиоти не рИветИ, ами им се кефите, а за тази жена, каквато и да е тя орИвахте света, като че ли е тя е единственото петно в иначе светлия ви и хармоничен живот!!!

Тея па кви са изнервени аз като се напавкам никой не може да ме ядоса камоли жена ми...

Без обвинения, но с неколкодневна безплатна реклама по доста медии. Браво медийни шаранчета :)

Евтин ПиАр!

Докога ще занимавате хората с псевдо изпълнители вместо истински като Джорджано , време е за КОПОН!

Парцал...

Много го мъдруваха от "Вирджиния рекърдс". "Поканени" били в полицията :-DD

Вярно едно смукане на пръсти е настъпило. Пък и не му посягала тя, а той й бил посегнал. И не били извикали полиция съседите след истеричните крясъци от апартамента, а самата Жана ги била извикала. Не ги били прибрали, ами учтиво ги поканили. То накрая орден Стара Планина да й дадат. Като певица я харесвам, но като човек явно е боклук. Дали славата й е завъртяла главата или и преди е била такава могат да кажат хората, които я познават по-отблизо.

марихуаната за престапление ли се води?ако бяха намерили изсушен бял равнец вече е друга работа.

е, що беше тогава туй орезиляване на жената, за да има лошо име и пръча, наречен "баща" да иска родителските права още по-настървен, не бива българчето да излиза от държавата, оттатък е пълно с откачалки и травестити...,не резилете повече жената, не е морално

Ми, орезилване - нема такова нещо. Само обърни внимание колко дълго тази "новина" стои на първо място, та ако някой нещо случайно не е забелязал, да види и да разбере. И понеже с пеене няма как да впечатли някой, то влезнаха в действие по-сигурните методи - некои си качват сами порно клипчета и после се правят на ужилени, други пък се правят на какво ли не само и само да не остават без внимание... След 3 дни обаче никой няма да си спомня нито за случката, нито за субекта.

Прокуратурата не е издържала на чара и и са я пуснали ... Никаква певица не е тази, по-скоро е един продуцентски проект за изкарване на пари, е може ли при това положение да търка наровете - не може , затова и прокуратурата е толкова снизходителна.

абе, вие до0 кога сте ни занимавате с тази отрепка.това ли е наи-важното? нестастнизи...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки си играе играта както може, те си промотират разни дето не могат да пеят, бутат ги по разни реклами , изкарват ги от панделата. Ние пък ги изобличаваме това е положението. На който не му харесва да си обира крушите и друм.

Докато такива "натрапени звезди" се толерират от медиите и Независимата съдебна Власт добро не ни чака.

Снощи в цялата къща не можахме да заспим от притеснения за народната любимка, която "БЪЛГАРИЯ РЕШИ! ИЗБРА Я!" Абе вие, идиоти ли сте?

Тия бързи еднодневки се оляха бе! Бързат да надойдат по София, да се изпонатаковат де с когото свърнат и т.н. За щастие, тук има и други новини за четене и коментар.....

този пи-ар е по-тъп и от микиния. впечатли друсаните хлапета и утре ще направят митинг "в защита" под прозорците на дома и? Честито да и е!

И какво от това? Колко световно известни групи, певци актриси и т.н. взимат наркотици, пият и правят скандали, но продължаваме да ги харесваме. Жана е готина и тази случка хич няма да ми промени мнението за нея, по скоро ми промени много мнението за това колко "широкоскроено", "чисто" и "неопетнено" е нашето общество!

ама вие наистина ли повярвахте на PR изпалнението? няма нисто вярно в случилото се, поиграха си на Hollywood и хварлиха прах в очите на хората, така се качва реитинг

Ето какво представляват българските "звезди"!

Значи може да се кефите на рапари, лежали по затворите за какво ли не, а сте тръгнали да търсите кусур на Жана? Аре стига бе!

Белезниците са поставени от т.н. Лео ( пребития лъФ ) и били част от ролевата игра на която те си играели

и вижте красив пример как пр-ите замазвт очите не хората, особено виржиня рецордс знаем за скандалите там..офицялното цяло изявление изрично казва че не е открита марихуана както медиите преувеличили ама иначе е потвурдено от мвр, луят и маят защото знаят че ще им намалят участята, както и пишат че пак медиите излугали за белезници и тя как сама извикала полиця друн друн аиде хванаете ги тях в луя сега кат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Зъблата вдигна шум около себе си, марихуана, шамари, белезници...Какъв културун афиш!

Културен, разбира се.

Kalin

Не знаех че като те поканят да дадеш показания ти слагат белезници;-)))

Много точно казано! Та си е видимо неадекватна по принцип, така че нищо ново..А и кого лъжат, че сама била извикала полицията, нали с белезници е изведена...!!!

Абе сетих се, че тая кака едва ли щеше да се ожени за некой нашенец с фамилия Горноселски или Планинскоселски, ама бергендорф си е по-така, нали?

Е, два дни вече ни занимавате с тая жамба!

Какви тесногръди люде обитават интернет пространството.....това бай Ганю много злобен човек бил.д

Какви неграмотни хора населяват нета.Поне да беше написал правилно ''бай Ганьо''.

Да, прав си Ганьо звучи по-възвишено, като Кондьо на когото сигурно си фен

Как така вчера имаше наркотици, а днес вече няма...???

Много ясно, изпушили са ги с милиционерите.

Боклук....няма друго по достойно определение

А белезниците били последен писък Гучи с диаманти.

Дори има халка и отзад.

"Защо така бе, Миме?"

Бая са се напишили с тва лео.

Тука някой пишат "......Марихуаната не е наркотик4 . "защо да я ярестуват?" . Защо не са ви арестували вас? Пак протекции, пак надути кифли, пак вели, по-велити ...Жана Б и т.н.. До кога такива същества ще са показват и класифицзират като елита на обществото? Имало ли е случай тези всичките от елита на БГ да има е направена данъчна проверка за тяхното имотно състояние....? Защо пък? Така , че с Жанчето стана така като с Евгени, както сВаско, както Коцето и всички "звездни" герои на нашия непослон!

Тези от "Вирджиния рекордс" я измъкнаха. Иначе им умрЕ бизнесОТ...

Даже белезниците смотаха някъде ...

Коментарите са показателни за тези които ги пишат - вулгарни нападки и ругатни към едно момиче. Това не са мнения а гнусни обиди, има голяма разлика! И вие говорите за възпитание на деца, тези които използват думи като к..ва и т.н.? На това ли учите децата си, на злоба? Тъпи тролове.

Тази ромка с безброй татуировки и пембени коси е толкова момиче, колкото аз съм английската кралица...

какво лошо има в татуйровките? Съществували са от хиляди години! Всеки сам избира как да третира тялото си, някой теб кара ли те да се татуираш?

Защо да гледаме себе си? На едните жана им харесва, на другите не им харесва, затова коментарите са или позитивни, или негативни, всеки има право на мнение.

Момиче, ама с марихуана и белезници, колко са като нея? А?

Стою

Успокоих се. Системата си работи. Понякога безотказно.

Първо,полицията няма право да влиза в собствено жилище на някой без заповед; второ, да слагаш белезници заради няколко цигари марихуана е висша форма на простотия и ненужна показност; трето, полицията е една от най-прогнилите и ненужни институции, занимаваща се предимно с тероризиране на обикновените хора.

Първо, ако ти оберат жилището или ти откраднат колата на кого ще се жалваш бе червей? Второ като си толкова отворен/а тези твой "факти" ги подплати или обоснови с примери, не нападай без аргументи.

Тая не мога да я понасям- няква измислена пръдла, дето си мисли, че е голямата работа....

Генерале,а ти като се преставяш за генерал за какъв се мислиш????Мислиш ли,че тя те понася тебе.А и някой да те е попитал ,какво ти е мнението.Спрете да се занимавате с тези хора,които правят нещо,я подхванете тези които ни ограбиха.

Дано не си ме изпяла...хахахха

Може да е пяла в ареста :)

И са я изгонили, естествено.

Ето това е реалноста в тази страна-някаква пача, измислена певица хваната в битов скандал, яко надрусана, зарязала си детето и резултата-пусната без обвинения. Даже утре ще се яви пред 2-3000 деца да пее и ги възпитава. Няма затвор, няма пробация, няма сваляне от програма. Отвратителна действителност. Откачена наркоманска кочина

ти глупако бил ли си там на място, че да обвиняваш че е била надрусана? Да наричаш това момиче "пача" говори колко си прост, кажи ти какъв си? Някакъв си скапан боклук!

разбира се тревата е наркотик, а и освен това да криминализираме наркозависимите е изключително "умно" докато тези които продават наркотиците са недосегаеми. Просто сте "брилянтни" в плоските си и овчи разсъждения!

Хем си лечител пък седиш в тази кочина? Е това не мога да го проумея.

Тъпо.. и Евгени Минчев веднъж я игра тая сценка..

Жанче, Жанчееееее, прочети коментарите на хората, направи си изводите и свали малко вирнатия си нос. Същото да направят и тези, които я лансират и ни я натрисат в ефира.

Простотиите в главите на такива личности са винаги в повече--от тяхната извесност!!!!!!!!!!!!

Кой си представяше, че ще й бъде повдигнато обвинение .То може да се случи при други условия , но в тази държава с двоен аршин -никога.Тя била добра майка и трябва да възпитава детето си , е нищо че му показва доброто чрез наркотиците ,но така или иначе ще го възпита. Така стоят нещата ,когато си галеник на съдбата

наистина ли искаш да живееш в държава, в която арестуват някой заради една цигара марихуана?? Марихуаната НЕ Е наркотик, както цигарите и алкохола. Просто алкохола и цигарите са социално приети.

Много тъп ПР. Да измислят друго.