17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата Икона...

Дано малкият не наследил отвратителните татуировки на баща си! Да е жив и здрав!

Да сте забелязали, че палавниците имат обикновено момчета? Това е за да се прекъсне линията на поведение. В природата всичко е измислено перфектно, Господ е непогрешим!

Аз това за майките на момичета си го мислех, да им се връща, това , което са причинили на техните майки....

Татуировките да са му кусура на благо:(((важното е да не наследи интелектуалната инвалидност на родителите си, защото е в основата на всичко друго..

Малко ми се губи хронологията на събитията? Тя е излезнала от болницата да празнува раждането на Благо младши? Върнала се е после в болницата след празненството и чак после е изписването? Такъв сценарий не бях чувала. Обикновенно таткото празнува с приятели, докато мама с бебенцето е още в болницата. Или греша нещо? Не че има нещо лошо, просто се чудя. То като цяло: кой както го влече.....

няма как, това е ген, скоро ще избият

А нещо за Бялата Златка, няма ли? Някой нов екшън днес.

Още в началото знаела, че ще е момче и не приемала никакви други варианти... то, колко пък други варианти да има. За съжаление на детето, с тия двама родители с гладки мозъци, няма шанс да стане Айнщайн.

Да е жив и здрав малкият параклис, макар че той Благо както се е засилил ще направи цял манастирски комплекс, даже Метеора ще задмине

Добре че са профилите на проститутките да пълнят половината сайтове и вестници.

Тъкмо и аз това се чудех- бебето в болницата, уж не са изписани, а родителите се вихрят по клубовете... Сигурно докато на останалите деца им четат приказки, Блажко ще обикаля по сепаретата.

Големия верващ детето му извънбрачно.

Интересно, докога медиите ще ни занимават с тези семпли хорица?!