1. Смесете неутралните цветове с по-смели

Ако имате възможност да добавите към белите, сиви и пастелни цветове в офиса и малко по-пъстри и наситени нюанси, крайният резултат ще е много свеж. Можете да го направите частично чрез подмяна на някои по-мобилни детайли от обзавеждането или с красиви аксесоари за бюрото, съветват от tialoto.bg.

2. Спирайте се на по-женствени детайли

Когато избирате аксесоари и детайли за офис интериора, спирайте се на такива с по-шикозен и мек дизайн, които да маркират ясно, че работната среда ще се използва от представителка на нежния пол. Това може да е цветна възглавничка за стола, бележник, с дантелена подвързия, ваза с цветя на бюрото.

3. Сложете безпорядъка в ред

Това е от ключово значение, за да се чувствате уютно на работното си място. Независимо дали ще използвате големи шкафове или симпатични картонени кутии за съхранение – по този начин ще запазите нещата, които не харесвате скрити и ще дадете приоритет на красивите декоративни елементи, които ще могат да се откроят.

4. Създайте някакъв декоративен елемент сами

Дори да не можете да откриете точните неща, които ще освежат вашия офис, или пък тези, които ви харесват са прекалено скъпи, винаги можете да измайсторите нещо сами. Например с помощта на цветна, декупажна хартия можете са облепите различни предмети в офиса, които нямат много привлекателен вид. Резултатът наистина ще е приятен.