Шеф-готвачът Георги Ерменков смята, че това е рецептата, която в най-голяма степен заслужава кувертът на стойност 100 лв за вечеря за двама в ресторант ресторант "Вратата" в Лозенец. Татяна ще има възможността да се наслади на изискана вечеря в компанията на любим човек в един от малкото ресторанти в София, който предлага изискани дивечови специалитети и рибно меню, както и традиционни рецепти, презентирани с вкус и финес.

Вижте я тук >>

С това приятните емоции не свършват! Участникът с най-ефектно презентираното ястие също получава награда - прекрасната бутилка вино Strymon - Merlot & Syrah  реколта 2010 - вино с жив и искрящ рубинено-червен цвят, с плътен, фин и многопластов аромат нюанси на червени костилкови плодове (череша, вишна), съчетани с горски плодове и деликатни цветисти нюанси, с плътен, хомогенен вкус и траен и нежен послевкус. За месец април това е Маргарита Димитрова за рецептата й Пролетна витаминозна гозбица в тестени гювечета!

Участвай в кулинарния конкурс "Вкусотия на месеца" на Dir.BG, който през месец юни е на тема "Летни удоволствия"!