За да даде възможност на мъжете да направят предложение за брак по креативен начин, Гаро е основал фирмата ApoteoSurprise, специализирала се в оригиналните предложения за брак в Града на на любовта.

Предприемачът си дал сметка, че очакванията на жените често пъти са далеч от онова, към което проявяват интерес мъжете. Неотдавнашно изследване показа, че около един на всеки трима мъже иска ръката на приятелката си, докато двамата са в леглото. Същевременно 90 на сто от жените искат да получат предложение за брак като в приказка, в която техният любим е коленичил пред тях.

Друго изследване пък разкрива, че повечето мъже намират предложението за брак за по-стресиращо от интервюто за работа, скока с парашут и дори плуването в компанията на акули.

Сред предлаганите сценарии са появяваща се на площад Вандом каляска на Пепеляшка с чифт стъклени пантофки, пощенски гълъб, доставящ любовно писмо, покрита с 1000 червени рози яхта за ВИП пътуване по река Сена, обиколка с лимузина с персонализирано послание, което се появява върху гигантски LED екран на Айфеловата кула, частен самолет, чийто бял пушек изписва сърце в небето над Париж.

Цените варират между 290 и 15 900 евро.