Звездата на женския тенис Серина Уилямс е твърдо решена втората й бременност да мине без появата на неприятни стрии. Поради тази причина тя стриктно спазва ежедневна рутина, включваща нанасянето на няколко продукта всяка сутрин и всяка вечер.

41-годишната шампионка сподели бюти ритуала си и с милионите си почитателки, като засне видео за канала си в YouTube, в което направи демонстрация на всяка една от стъпките, които следва. Помощник и "режисьор" на 6-минутния клип беше 6-годишната й дъщеря Олимпия.

"Помислих, че би било хубаво да ви кажа за продуктите, които използвам върху корема си, защото обожавам козметиката. Когато бях бременна с Олимпия, не се мажех с много продукти, само с по някое олио. Този път обаче не искам никакви стрии, никакви", заяви тенис звездата.

Облечена в къс спортен сутиен, разкриващ наедрялото й коремче, Серина Уилямс демонстрира серията от мазила, които използва. "Разбрах, че най-добро е суровото кокосово масло, затова си купих, и сутрин, след като се събудя, се мажа с него,", обясни спортистката и допълни, че нанася от продуктите не само върху корема си, но и върху кожата под него, кръста и гърдите си.

Следва пласт с масло от ший, което оставя да попие в кожата за около 10 минути. След като мине това време, нанася и масло с витамин Е, "откраднато" като идея от рутината на певицата Марая Кери, която го използвала по време на бременността си с близнаците Монро и Морокан. Серина е категорична, че от него кожата става още по-еластична.

Тенис звездата обясни още, че понякога обича да променя рутината си. Това обикновено се случва вечер и в моментите през деня, когато усети, че кожата й е по-суха. Тогава нанася или чисто кокосов олио, или Био Ойл, което й е по препоръка от най-добрата й приятелка.

Серина Уилямс и съпругът й Алексис Оханян използваха тазгодишното издание на модното събитие Met Gala, за да обявят, че след няколко месеца ще станат родители за втори път.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО