Никога не съм обичала да празнувам собствения си рожден ден. Честно да си призная, цялата тази еуфория малко ме обърква и много ме изморява. Е, рождените дни на децата ми са тотално различна история! За мен това са най-любимите дни в годината, децата се вълнуват страшно много и усмивките не слизат от лицата ни дни наред. А когато говорим за първия рожден ден, вълнението и подготовките са умножени минимум по хиляда!

Както знаем, обаче, желанието да организираме незабравим рожден ден може да ни докара и до ситуация, в която трябва да платим, колкото за една малка сватба. Ето защо в днешния епизод с kidso.bg ще ви дадем идеи за първия рожден ден, така че той да се получи незабравимо-вълшебен, със страхотни подаръци и много, ама много разумен бюджет.

Освен идеи къде можете да празнувате, как сами да си направите зашеметяваща украса и торта, във видеото ще срещнете и няколко супер предложения за бебешки подаръци.

Снимка: kidso.bg

Никога няма да сгрешите ако отидете на рожден ден с бебешки комплект. Красивите дрешки от висококачествена материя гарантирано влизат в употреба, така че няма място за колебания. А за да избегнете риска от повтарящи се подаръци, прекрасни варианти са и бебешките играчки или обувчици за прохождане. Играчките са винаги добре дошли, а обувките за прохождане и буйките са изработени от висококачествена памучна материя и осигуряват така важния комфорт за бебешкото краче.

Снимка: kidso.bg

А в края на епизода, както ви обещах миналата седмица, ще изтеглим и победителя в играта на kidso.bg , който ще си спечели прекрасен комплект спално бельо за бебето. Стискам палци със затаен дъх!

*Fab Mama е авторска копродукция на влогъра Цвета Евтимова и dir.bg. Всички авторски права са запазени.