На 28 декември в столичния клуб City Stage за една абсолютно паметна вечер на сцената ще стъпят ЕКС-клузивните членове на група ЕКС - Ерол, Светльо Витков и Кольо Гилъна. Преди броени дни емблематичните вокалисти се завърнаха от първото си общо голямо (от където и да го погледнеш) турне в Европа, което ще приключи най-официално и в добро настроение точно на 28 декември с концерт в София. Турнето на тримата герои стартира от Кьолн в края на ноември и премина шеметно през Брюксел, Амстердам, Карлсруе, Берлин, Мюнхен, Франкфурт и Виена. Стотици българи, познавачи и ценители, не пропуснаха да се забавляват с творчеството на добре познатите ни пънк и рок герои. Живеещи там или чули за турнето и специално пристигнали до точките на събитията - всички те нямаха търпение да се срещнат с ЕКС и след финалните акорди, да се снимат с тях, да си поговорят или просто да си кажат "Наздраве".

"На всички фенове в Европа, които станаха част от първото в историята турне на група ЕКС - благодарим, а всички вие, които ще се присъедините междупразнично на финалния концерт от турнето (на 28-ми в Сити Стейдж) - не се ослушвайте, а се гответе най-сериозно и отговорно от сега" - споделят младежите от ЕКС.

В навечерието на новата година тримата оригинални вокалисти обещават да ни зарадват на живо само с най-най-най-големите хитове (на ЕКС) бандите си, сред които: "Обичам", "Бий хлапето", "Let me да те лов ю", "Боби", "Леле Како", "Скакауец", "Най-щастливият ден", "Бате Гойко", "Мариана" и още много, все емблематични парчета.

БИЛЕТИТЕ за закриващия годината и турнето концерт на група ЕКС на 28 декември се продават с пълна сила. Можете да ги намерите в системата на Eventim.bg - (ТУК) или в EpayGo - (ТУК.) Предлагат се още в Билетен център в НДК, билетна каса на зала "Арена Армеец", бензиностанции ОМВ, касите на Epay и НА МЯСТО в клуба. Цената им е от 20 до 40 лв, според мястото в клуба. Предлагат се и цели ВИП сепарета за групи до 8 човека, за които е нужна предварителна резервация.

Присъединете се към събитието във фейсбук - ТУК.

Последвайте ЕКС - ТУК.