"Никъде не излизам, носят ми храна вкъщи" – призна нашумелият столичен бизнесмен Христо Сираков, главен герой в романтичното риалити. Стриктен договор с продуцентите на шоуто – Вили Сечкова и Емил Кошлуков секна бохемския начин на живот и партитата до зори, сподели самият Сираков пред Диана Любенова.

Въпреки строгите лишения, на които е подложен, милионерът е твърдо решен да направи всичко по силите си да докара предаването докрай. „Никога не се отказвам от нещо, което съм започнал”, категоричен е Сираков.

Пред водещата Диана Любенова Христо сподели, че е имал сериозни колебания относно участието си в шоуто. Сечкова и Кошлуков обаче успели да го убедят, че трябва да си потърси жена извън обичайните места – оборотните клубове и заведения в столицата. Според продуцентите в това се крие и главната формула за успех на риалитито – да представят на вниманието на милионера жени, които в нормалния живот няма как да срещне. Коментаторите вече изведоха формулата за нея: "умна, енергична и много красива". Тя обаче трябва да притежава и множество добродетели, които съвременните златотърсачки със сигурност не познават.

Следващата седмица Христо Сираков ще селектира най-атрактивните писма на участничките в шоуто и зрителите ще се запознаят с техните романтични изповеди.

Христо Сираков си търси съпруга в риалити шоу
Вижте снимки на Христо Сираков в компанията на различни дами >>
Вижте снимки на Христо и Зара >>
Вижте снимки на дома на Христо Сираков >>