Причината за това била, че Гери Гочева нямало да наследи мястото на водещата Радост в женското предаване, писа bliasak.bg.

В момента екипът на „Огледала“ се двоуми между две чаровни дами, коя да стане водеща на предаването за мода и лайфстайл. Едното име, което вече се спряга е на Гергана Стоянова, позната на зрителите от шоуто „Иначе“, на което тя беше водеща.

От 13-и септември „Огледала“ отново се завръща, само че в ефира на PRO.BG. Новото в концепцията на шоуто ще бъде това, че то ще бъде насочено както към женската, така и към мъжката аудитория.

„Доволни сме, че се завръщаме на екран и то по PRO.BG, която през последните месеци показа, че има сериозни намерения и ще се развива. „Огледала” ще запази познатия на зрителите формат, но разбира се ще има много промени и изненади. Проучванията ни показаха, че освен жени, нас ни гледат и много мъже, така, че през новия ни телевизионен сезон, и първи такъв в новата медия, ще отделяме по-специално внимание и на мъжката аудитория. Разбира се, променяме изцяло визията си и не на последно място водещата, която допълнително ще придаде на „Огледала” една по-различна и интересна гледна точка”, споделя продуцентката на предаването Александра Иванова.
Вижте снимки на Гери >>