Ваня Георгиева се казва новата руса адреналинка. Ваня е от Асеновград, на 18 години, зодия Дева. Баща й я окуражава и й вдъхва увереност да се яви на кастинга за адреналинки. Преди това красивата Ваня е тренирала тенис на корт, танцувала в мажоретен състав. Казва, че до себе си има умен, красив и забавен мъж.

Весела Гюрова е брюнетката. Веси е на 22 години, от София, зодия Лъв. Определя се като весела, позитивна жена с разнообразни интереси. Завършила е Класически балет в "Национално училище за танцово изкуство". Според нея адреналинката трябва да притежава "онази уникална красота, която кара хората да се обърнат, когато минават край нея". Неомъжена, но... обвързана!
Вижте първия танц на новите адреналинки пред публика >>
Вижте снимки на новите адреналинки >>

Новите адреналинки Веси и Ваня не са свързани с никой от екипа на предаването "Господари на ефира" - каза ПР-ката Ани Халваджиян. "Искам да кажа на момичетата, че връзките с хора от шоуто са абсолютно забранени" - пошегува се Мария Игнатова. Според продуцента на шоуто Джуди Халваджиян кастингът за адреналинки не е проведен толкова мащабно, колкото преди 4 години заради недоразумения с Нова ТВ. Тъй като кастингът е бил вътрешен, в първите 15 епизода на предаването по бТВ ще бъдат излъчени 4-минутни части от него.

"Господари на ефира" ще се излъчва от 14 септември от 23.30ч. по бТВ. "С бТВ имахме "свалка" от много отдавна. Още преди 6 години първо на тях предложихме предаването" - заяви Джуди Халваджиян. "Истината е, че форматът просто е създаден за бТВ и най-после си попадна на мястото" - коментира Зуека. Според Джуди Халваджиян, при условие, че като екип били толкова ухажвани от бТВ, а от Нова не демонстрирали към тях интерес, "успокоявайки се, че вече си имат Иван и Андрей", трансферът бил повече от очакван.

Димитър Рачков и Мария Игнатова ще са водещи на шоуто. В предаването имат нов репортер, на когото възлагат големи надежди, тъй като искат да задълбочат публицистичния елемент. От януари ще има и публика в студиото, която ще включва журналисти и ВИП гости.

В момента текат снимките на "Пълна лудница". Пародийните закачки на екипа ще бъдат насочени преимуществено към предаванията на бТВ, но няма да подминават и такива на Нова ТВ - остава шоуто "Хвани богат". "Турският сериал" на "Пълна лудница" ще включва много заплетени драми и ще се казва "Сакъз".
Вижте видео от пресконференцията >>

ИЗБРАНО