Оригиналната идея картината на видеото да бъде пренесена в каубойски филм от 70-те е продиктувана от стила на песента – кънтри-блус.  За пресъздаване на атмосферата от този период и географски ширини, режисьорът избира да снима в прашно авто-монтьорско хале, както и на сцената на Sofia Live Club, където са пресъздадени сцените с ретро мотор, докаран на собствен ход до клуба.

Вижте клипа тук >>

Участие във видеото имат наградените красавици от конкурса на Dir.bg „Най-красива абитуриентка” 2010 Стела Пецева, Пламена Папазова и Стефка Ставрева. Главната роля е поверена на победителката Румяна Йорданова. Историята на връзката и с героя на Калин Вельов е пресъздадена със закачливо намигване, а Руми изключително артистично се превъплъщава  в ролята на обичаната ревнивка, която умее понякога да докара любимия си до лудост. За ефектния грим на красивите абитуриентки на 2010, които изкушават героя на Калин Вельов с майсторска игра на билярд, се погрижи известната гримьорка и стилистка Фани Албайрак.

Вижте снимки >>

Вижте мейкинг на сцената с най-красивите абитуриентки на Dir.BG >>


Горещо присъствие в клипа на Калин Вельов имат и балет Веда Джуниър, чиито атрактивни костюми допринасят и за стиловата насоченост на визията в „Седем пъти“. Соло хармониката и в аудио записа, и като артистично изпълнение в клипа е заслуга на Мишо Шишков.

Медиен партньор на заснемането на ефектната лента е Dir.bg.

Стартът на конкурса на Dir.BG за Най-красива абитуриентка на 2011 ще бъде обявен утре. За най-нетърпеливите вече е отворен мейлът за прием на кандидатурите - ако желаете да вземете участие в най-атрактивния конкурс на пролетта и тази година ви предстои дипломиране, изпратете свои снимки и кратка информация за себе си на [email protected].