След изключително успешното си начало в ефира на Българската национална телевизия, забавно-образователната младежка викторина "Това го знам" с водещ Бойко Кръстанов се завръща с втори сезон на 17 септември. Най-модерната и забавна класна стая в България ще приветства учениците, които искат да покажат своите знания, всяка неделя от 17:00 ч. по БНТ 1.

"Образователното шоу "Това го знам" продължава с пълна сила! Изисква се смелост да се покажеш в национален ефир и да играеш със знанията си, с интелекта си, с общата си култура. Отново имаме четири нива, страхотен Бойко Кръстанов и страхотни деца, които ще видим в предаването още тази неделя от 17:00 ч. по БНТ 1", разкри Деян Веселинов, продуцент от екипа на "Това го знам", в сутрешния блок "Денят започва".

"Освен че пробвах своите знания и възможности, с участието ми в предаването създадох и много нови приятелства", сподели от своя страна ученикът Тихомир Гърменлиев, един от най-колоритните и забавни участници в първия сезон на "Това го знам".

Всеки участник в "Това го знам" започва играта с пълен набор от 6 "живота", като в рамките на първите 3 кръга може да използва общо 3 бонуса "Пищов", с които получава помощ от водещия. Когато участник загуби и последния си "живот", има възможност да го възстанови и да "оцелее" чрез т.нар. музикален бонус - "Това съм го чувал".

Снимка: БНТ

В шампионското четвърто ниво участниците трябва да познаят имената на максимален брой популярни български и световни личности, като видят поредица от техни снимки. Победител на финала е този участник, който е успял да натрупа най-голям брой "животи" в актива си. В предаването "Това го знам" могат да вземат участие ученици в 9-и, 10-и или 11-и клас на възраст между 15 и 17 г.

"Това го знам" е съвместна продукция на Българската национална телевизия и продуцентска компания "ПАНДА ВИДЕОС".

Гледайте "Това го знам" всяка неделя от 17:00 ч. по БНТ 1

Запишете се за участие в "Това го знам" ТУК

Снимка: БНТ