Да намерят път през гората със завързани очи и да търкалят гуми - пред подобни предизвикателства Ваня Джаферович ще изправи участниците в своето предаване Maximal Revenge.

"Става въпрос за изцяло физически сблъсъци между хората. Всеки се изправя срещу всеки и следват директни елиминации", разкри пред "Монитор" той.

В изпитанията едни срещу други ще мерят бицепси двойки, всяка от които e сформирана от мъж и жена. Спортният мениджър се е съюзил с напористия Димитър Господинов, когото редовият зрител помни от участието му във "Фермата". Двамата се познават още от кастингите на "Сървайвър: Камбоджа", откъдето Ваня стриктно пази наградата от 100 000 лв. Мъжете, в чиято кръв тече любов към екстремното, изпитали носталгия към приключенските предавания и решили да направят свое. Maximal Revenge вече разполага с пилотен епизод, който е заснет в Копривщица.

"Текат преговори с различни медии, затова още не мога да споделя къде точно ще се излъчва. Но може да го направим и онлайн", издаде още Джаферович.

Решението проектът да излезе онлайн, ако не се стигне до договор с телевизия, Джаферович взима, след като пуска промото към първия епизод. Много от последователите му в социалната мрежа го затрупали с въпроси как и кога могат да се запишат, което му вдъхнало надежда, че риалити форматът ще се радва на голям интерес.

Междувременно нежната половинка на бившия футболист - шампионката ни по плуване Жени, се изявява като влогър и се старае поне веднъж на седмица да качва по нещо ново. Съветите, които тя раздава, са свързани с грима - страст, която завладя чаровната блондинка още през 2015 г. и бързо се превърна в нейно амплоа.

За да могат да отделят повече внимание на професионалните си ангажименти, Ваня и Жени са поверили грижите за наследниците си на тяхната баба. Двойката възпитава 6-годишна дъщеричка Леа и малкия Бо, който се появи на бял свят в началото на 2015 г.