В рубриката за модерната, градска жена VЯRAFIED, чиито автор е Вяра Младенова, ще влезем зад вратите на ФОРТЕКС, за да се поинтересуваме за добавката VITAMIX ВИТАМИН C + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО.

Както Вяра обясни на път за лабораторията, не случайно лекарите оповестиха, че предвид здравна ситуация, в която се намираме, тези четири съставки са изключително важни за организма.

Тя винаги изпълнява обещанията си и вече е пред вратата на търговския директор на Фортекс - Ивайло Гълъбов, за да разкаже повече за продукта.

"Кухнята на FORTEX - това мястото, където се правят всички добавки, пояснява Вяра Младенова.

В отговор, Ивайло Гълъбов разказва за създаването на продукта, в който добавят и Селен - подсилващ имунната система. Този продукт се отличава именно заради своята ДЕПО функция - тоест таблетка с удължено освобождаване.

"VITAMIX, сравнен с останалите витамини, по-бавно освобождава самите витамини в организма. Витамин C e съставка, която при еднократно усвояване не успява да бъде усвоена от организма и е отхвърлена.

ДЕПО таблетката позволява витамините да се разграждат в следващите 10-12 часа след приема и съответно да бъдат правилно усвоени", разказва Гълъбов.

А в следващия епизод с Вяра и VЯRAFIED влизаме в аптеките!

 

*В публикацията има продуктово позициониране