Даниел Крейг приел изключително емоционално сбогуването си Агент 007. Това стана ясно, след като на бял свят се появи документалният филм "Being James Bond" ("Да бъдеш Джеймс Бонд"). В кадри от безплатно разпространяваното заглавие в Apple TV се вижда как 53-годишната звезда заснема последната си сцена за предстоящия "Смъртта може да почака", пише "Стандарт".

На премиера на "Спектър" през 2015 г.

Снимка:Getty Images

"Много от хората тук работиха с мен по всички пет филма и знам, че се казаха много неща за това какво мисля за тези филми. Но обичах всяка секунда от тях и най-вече от този филм, защото ставах всяка сутрин и имах щанса да работя с вас. И за мен е чест", споделя в реч след края на снимките Крейг. Той казва още, че целият му свят се е преобърнал с краката нагоре, но не съжалява за нищо.

Том Харди може да е Бонд

Снимка:Getty Images

Още преди да се съгласи да снима в "Смъртта може да почака" той заяви, че подобен ход би направил единствено заради хонорара.

Това обаче не е първият път, в който актьорът дава заявка, че повече няма да се снима в заглавие под мерника на Агент 007.

Големият въпрос кой ще е следващият Бонд, ще има своя отговор след като "Смъртта може да почака" излезе на големите екрани, казват запознати. В някои страни това е края на месеца, а в други е началото на октомври. Последно се заговори, че щафетата може да поемат Том Харди, Джон Бойега или Сам Хюган.