Джино Бианкалана категорично отрече да е сключил брак с приятелката си, мака че двамата не са далеч от това важно събитие.

Вижте снимки на двойката >>

Тази сутрин в откровено интервю пред Ина Чочева за предаването "На кафе" Джино обяви: "Сватба няма". Снимките, които подведоха всички ни преди седмици и ни убедиха, че той и приятелката му са се венчали, всъщност са направени по време на сватба на добър приятел на двойката. Там Джино и неговата любима са облечени изцяло в бяло, но сега стана ясно, че такъв е бил "дрескодът".

"Бяхме на сватбата на добър приятел, но не сме искали да провокираме със снимките. Това беше малко прекалено...", категоричен е Джино по повод твърденията, че се е оженил.

Все пак двамата с любимата му - младата докторка Кристиана Канева, вече са обсъждали сватбата си. Джино все още мисли за възможно най-романтичното предложение за брак. Двамата от известно време имат и съответстващи татуировки - халка на пръста, като вид обещание помежду им.

Бианкалана е категоричен, че сватбата им ще бъде на плаж, "някъде на топло", защото така иска любимата му, но предвиждат празненство в тесен кръг - само с най-близките им роднини и приятели.