Новият музикален проект на Пламен Бонев /De La Bona/ е подарък, както за меломаните, така и за хората, които имат афинитет към добрите визуални продукти. Песента "Всичко ще пребори любовта" е новата песен на изпълнителя, който преди броени месеци подпали сцената на "Гласът на България" и стигна до полуфиналите на предаването, благодарение на силната зрителска подкрепа.

Автор на текста и музиката е самият Пламен Бонев /De La Bona/, а по аранжимента на парчето е работил Александър Славчев, познат на публиката от работата си с Белослава, Лили Иванова и други. Финалният мастъринг на песента е направен в Америка от Дейв Кутч, който е печелил Грами за работата си през 2019-а година и е работил с имена като Джъстин Тимбърлей, Алиша Кийс, Бийонсе и други.

Концепцията на изключително динамичното и пълно с адреналин видео е дело на режисьора Йордан Петков, а зад камерата застава Антони Тодоров, който пристигна специално от Англия, за да се включи в мащабната продукция. Официалната премиера на "Всичко ще пребори любовта" и видеоклипа към песента ще бъде в началото на ноември.

На 05.11.2020 Пламен Бонев ще направи първия си концерт в София от много време насам и ще загрее публиката, както с новото си авторско парче, така и с познати на всички меломани рок песни. За първи път в столицата ще излезе на сцена в компанията на инструменталистите Адриано Ангелов /китара/, Радослав Паунов /бас/, Владислав Стойчев /клавишни/ и Кристиян Парасков /барабани/.

Самият Пламен Бонев се завърна в България след 20 години живот извън страната ни. Въпреки страхотните възможности в чужбина, той взе решението да твори тук.

"Връщам се към това, което ми се отдава най-добре - музиката. Правят ми се проекти за родната музикална сцена. Паралелно с видеото снимаме документален филм. И в него участват всички чирпанлии и гости на града ни. Получих подкрепата на местните, на много от бизнесмените - всеки инвестира пари, коли, мотори, бъгита, багери, хората са тук, за да се снимат като статисти. Идеята е целият град да се обедини зад този проект и документалният филм отразява самото създаване на клипа", разказа Пламен.

Пламен Бонев е участвал в множество кино продукции и е бил на един терен с имена като Брад Пит, Том Круз и Даниел Крейг. Имал е възможността да бъде режисиран и от самата Мадона. Последният проект, по който работи зад граница се казва "All together now", където Пламен Бонев има възможността да работи като жури.

Снимка: bTV

"Поканиха ме за рефер в All Together Now понеже участвах в "Гласът на Финландия", разказа Пламен. През 2018-а той стигна до четвъртфиналите във формата. "Обадиха ми се за All Together Now в началото на 2020-а и излетях за Хелзинки. Настаниха ме в един от най-тузарските им хотели, близо до борова гора. Купонът по време на снимките беше върховен! Всеки от участниците излиза на сцената и трябва да очарова журито за 90 секунди. Но най-голямата изненада за нас беше, че водеща шоуто се оказа самата Яна Пелконен, телевизионна водеща и член на парламента на Финландия."