Актрисата Кейти Холмс и актьорът Джейми Фокс са се разделили след романс, продължил шест години.

Двамата бяха заедно от 2013 г., когато направиха първата си публична поява като двойка на важно събитие в Ийст Хемптън в Ню Йорк. Това се случи една година след раздялата на Кейти Холмс и Том Круз през 2012 г. Тяхната връзка също продължи шест години и имат дъщеря Сури, която вече е на 13 години.

В началото на връзката си Кейти и Джейми отричаха, че са заедно и като цяло пазеха личния си живот много ревностно от медиите. Източник на списание People казва, че "те се виждали колкото могат по-често, но и двамата са се доказали като страхотни родители, познават се от години, освен това са били доста заети всеки с кариерата си, а и си били обещали да си дават пространство".

Embed from Getty Images

Едва през последните няколко месеца, преди май, когато са били забелязани за последен път заедно като двойка, Холмс и Фокс показваха повече от личния си живот, като в края на 2018 г. се появиха на яхта в Маями и после доста по-често бяха виждани заедно на различни събития и на вечери. Като цяло обаче техният романс бе пазен в тайна, макар всички да знаеха, че имат връзка.

Embed from Getty Images

За раздялата им се заговори скоро, след като Джейми Фокс бе забелязан да държи ръката на певицата Села Вейв на събитие в Лос Анджелис миналия петък.

Засега обаче нито Джейми Фокс, нито Кейти Холмс или пък техните официални говорители не са потвърдили раздялата на двамата актьори. Имайки предвид мистерията, в която държаха връзката си през всичките тези години, дори не очакваме това да се случи и да има официално потвърждение.

Embed from Getty Images