Голямата дъщеря на футболната ни легенда Христо Стоичков - Михаела, тръгна с дъщеря си Миа за България, за да отпразнуват тук 3-ия рожден ден на внучката на Камата.

Вижте кадрите >>

Мика публикува стори от две части в личния си профил в Инстаграм. Първата е снимка, на която малката Миа се движи с куфар на колелца в ръка из летището в Маями. Втората част е кратко видео, на което Мика задава въпрос на дъщеря си къде отива, а тя ѝ отговаря на английски: "В България."

Миа ще навърши 3 години в края на септември. Тя е плод на любовта на Мика с турския бизнесмен Айкут. Двойката се сгоди през лятото на 2017 г. Имаше и доста спекулации, че двамата са се оженили, но това така и не се потвърди. По-късно Стоичкова и Айки се разделиха, а Мика изтри всички доказателства за връзката им от профилите си в социалните мрежи. Според слуховете турският бизнесмен има нова любов в живота си. До момента Михаела не е споделила как се развива нейния личен живот. Преди време тя бе на ваканция в Мексико, но така и не стана ясно с кого споделя свободното си време.