Бившата първа дама на САЩ - Мишел Обама , публикува интересна снимка от своя абитуриентски бал, който е бил през далечната 1982 г.

Вижте кадъра >>

Тя го е направила в своя Инстаграм профил с цел да популяризира инициатива на училищата да насърчават повече млади хора да гласуват.

На снимката Мишел Обама е в дълга сатенена рокля на точки в розово, съчетана със сако в същия десен и с огромна цепка, достигаща горната част на бедрото ѝ. Тя е седнала в плетен стол, а до нея стои изправен (вероятно) нейният кавалер за балната вечер. И не, той не е Барак Обама.

Мишел обича да споделя снимки в социалните мрежи, особено по приятни поводи. По случай 27-мата годишнина от сватбата им с 44-я президент на САЩ, която бе през октомври 2019 г., бившата първа дама публикува трогателно послание, свързано със съпруга ѝ и няколко техни снимки, доказващи, че след всичките тези години, двамата все още се обичат безрезервно.

А по повод Деня на благодарността Мишел бе споделила семейна снимка, на която двойката е с двете си пораснали дъщери - Саша и Малия.

Снимка: Twitter/Michelle Obama