От години се говори за някакво напрежение между бившите членки на групата Spice Girls  и по-скоро за това, че останалите момичета се сърдят на Виктория Бекъм. Тези твърдения се засилиха още повече, след като Posh Spice отказа да се присъедини към групата при последното им турне през 2019 г.

Вижте снимки на Spice Girls >>

Виктория Бекъм обаче, която от години е успешен дизайнер и майка на четири деца, както и отдадена съпруга на Дейвид Бекъм, никога не е крила симпатиите си към бившите си колежки от Spice Girls и не пропуска случай да докаже това.

Последната публикация на Виктория в социалната мрежа е стара снимка, на която тя е с Мелани Си, придружена от поздравителен текст за 47-ия рожден ден на Sporty Spice.

"Честит рожден ден на чудесната Мелани Си! Наздраве за всички прекрасни спомени, които имаме заедно! Целувки", гласи постът на госпожа Бекъм.

На снимката Виктория държи чаша вино, а Мелани я е прегърнала през кръста. И двете не крият усмивките си пред камерата.

Самата рожденичка е отговорила на поздрава на приятелката си с думите:

"Благодаря ти, любима моя! Надявам се скоро отново заедно да вдигнем тост."

Виктория използва социалната мрежа и миналата година, когато по същия начин, със стара снимка и трогателно послание, честити рождения ден на друга своя колежка от Spice Girls - Ема Бънтън.