Фронтменът на българската група Jeremy? Ерсин Мустафов сподели, че е бил нагло обран. Музикантът даде телевизионно интервю тази сутрин, в което разказа, че е пристигнал с автомобила си в София и докато разтоварвал част от багажа си, оставил много от музикалната си техника в автомобила за 15 минути.

Неприятната изненада дошла, след като Ерсин отишъл до колата за втори тур разтоварване, но вече нямало нищо, което да вземе, тъй като то било вече разтоварено от някой друг.

Вижте снимки на Jeremy? >>

Музикантът е озадачен как може някой толкова бързо и организирано да открадне всичко от автомобила му за толкова кратко време, имайки предвид, че част от тази техника е много тежка и трудна за пренасяне.

Ерсин е публикувал обширен пост в своя Facebook профил, с който призовава колегите си музиканти, а и всички останали, да не купуват крадена техника, с убеждението, че всички компоненти, които са били взети от колата му, скоро ще се появяват в групи, сайтове за продажба или в заложни къщи.

Ето целият пост на Ерсин:

За съжаление случката кара Ерсин сериозно да се замисли за това дали си заслужава човек да остане да живее в България.

Jeremy? е една от най-успешните съвременни български банди. И както става ясно, също от поста на Ерсин Мустафов, групата в момента подготвя третия си албум.