Седмица преди премиерата на втория им албум "Upgrade", Pavell & Venci Venc" излизат с изненадващ проект - общо парче с ALMA, в което правят музикален завой по посока меланхолията и чувствените рими. "Адрес" е идеално продължение на историята на хип-хоп дуото, след хита с участието на Любо Киров "Не бих могъл", който без усилие се превърна в най-излъчваната българска песен в родния ефир.

Pavell & Venci Venc" и ALMA са приятели отдавна, но за първи път влизат заедно в студио в края на август.

"Направихме парчето в емоционален момент и за трима ни, в който всеки стоеше на прага на нещо ново. Тази песен е истински свеж въздух за нас, а работата ни с ALMA беше толкова лесна и приятна, че накрая се пошегувахме дали да не станем трио.", споделят Pavell & Venci Venc".

"Обичам Павел и Венци, възхищавам се на творческата им енергия и начина, по който създават музика всеки ден. След "Адрес" ги обичам още повече.", признава ALMA.

"Адрес" слага начало на кампанията за новия албум на момчетата, озаглавен "Upgrade". Песента тръгва първо в радио ефира и дигиталните аудио стрийминг платформи, а премиерата на видеото ще бъде по време на промоцията на "Upgrade" на 27 ноември. В албума влизат общо 17 трака като 12 от тях са неиздавани до момента. От 28 ноември ще е наличен във всички музикални магазини и дигитални платформи.