Талантливата и лъчезарна певица Поли Генова публикува снимка в своя Инстаграм профил, на която се разхожда със сина си в Скопие.

Вижте кадъра >>

До снимката си тя е написала:

"Винаги съм искала да обиколя света, особено сега, когато имам перфектната компания за пътуване... И така, ние продължаваме, защото

Скопие е едва третата дестинация от нашия дълъг списък, а най-интересното тепърва предстои."

От снимката не става ясно дали приятелят на Поли и баща на Даниел - Джоузеф, е заедно с тях на това пътешествие. Наскоро цялото семейство публикува свои снимки по случай рождения ден на Джоузеф и тогава ги видяхме за първи път в пълен състав.

Поли Генова стана майка за първи път на 12 април. Тя лично обяви новината за раждането на Даниел Джоузеф Шартън в социалните мрежи. Бащата на бебето е холандец и двамата с Поли се запознават на наградите на "БГ Радио" в Благоевград. Връзката им не започва веднага, но двамата се преоткриват година по-късно.

Когато научава, че е бременна, Поли заминава лично при любимия, за да му сподели щастливата вест. В момента двамата живеят в България, където в началото на годината обзаведоха собствено жилище.