Преди малко повече от месец бившият министър на туризма Николина Ангелкова привлече всеобщото внимание към себе си с нова визия. Последователите ѝ в социалните мрежи забелязаха, че промяната във външния ѝ вид се дължи на различната форма на носа ѝ, която ясно се вижда в снимките от различни събития, които тя споделя в профилите си.

Така стана ясно, че Ангелкова се е подложила на операция, която според хората е преобразила цялостното ѝ излъчване.

Последните изображения, качени от Николина в нейната Фейсбук страница едва преди няколко дни, разбуниха духовете във виртуалното пространство, тъй като потребителите на платформата за комуникация са на мнение, че образът ѝ силно напомня на друго популярно лице у нас, познато от малкия екран. Става въпрос за телевизионната водеща на сутрешното предаване "На кафе".

Вижте новата визия на Ангелкова >>

Кадрите, на които народният представител от ПП ГЕРБ позира пред фотографския обектив в елегантни рокли, предизвикаха истински възторг сред последователите и приятелите ѝ в сайта. Голяма част от тях обаче изтъкнаха, че според тях в момента тя страшно много прилича на Гала.

В стотиците коментари, редящи се под поста ѝ, неведнъж се споменават физическите сходства между двете дами, а като доказателство думите им са подплатени със снимки на телевизионерката.

Преди време, позовавайки се на медицински източници, в. "24 часа" писа, че Ангелкова се е подложила на интервенция заради здравословен проблем. Операцията е била на вътрешните носни прегради. Такава се прави, когато дегенеративни изменения предизвикват затруднения в дишането до степен, че може да се получи хипоксия.

Възможно е при хирургичната намеса да е имало и някаква естетична корекция, но следите от процедурата категорично говорят за медицинска, а не за козметична намеса. Самата Николина отказва да коментира темата, но запознати казаха пред медията, че причината за решението ѝ да се подложи на тази манипулация наистина е бил здравословен проблем.