Криси каза заветното „Да“ също на музикант – Димитър от Казанлък, с когото живеят заедно от няколко години. След сключването на църковния брак, купонът се пренесе в ресторант „Скай плаза“ на НДК, който се превърна в сцена на голям естраден концерт.

Роси Кирилова първа откри поздравителният рецитал с китка от най-хубавите си песни. Певицата представи за първи път новата версия на един от първите си хитове – „Щастие има“, а после разтанцува сватбарите в ритъма на „Боса по асфалта“, „Живей за мига“, в кулминацията покани тъщата Джина, за да изпълнят дуета си „Кога, ако не сега“ и накрая зави първото хоро с „Месечинко, чакай“.

„Трамвай №5“ продължиха с два от своите хитове – „Усмивката“ и „Тя“. Хайгашод Агасян също грабна микрофона, за да поздрави младоженците с вечните си балади „Не остарявай, любов“ и „От много, много, отдалеч“, като не пропусна да покани и Джина, за да изпълнят дуетните си песни „За любовта сезони няма“ и „Колко нежност“, посветена на любовта по интернет.

Самата Джина не пропусне да изпълни и няколко самостоятелни парчета като народната песен „Хоро се вие“ и „Memory“ от мюзикъла „Котките“.

Празничната украса и водещата на сватбата бяха подарък от колежката на Джина от „Трамвай №5“ Ади Митрева, която има фирма за организиране на тържества, като не бе пропуснат нито един от ритуалите на традиционната българска сватба измежду отделните поздрави на звездите.

Вижте снимки от сватбата >>