В последния етап от бременността на Меган - херцогинята на Съсекс - залозите за името на новия член на британското кралско семейство клонят към Даяна, ако е момиче, и Артър, ако е момче, предаде Ройтерс.

Вижте снимки на бременната Меган >>

Правят се залози и за пола и теглото на бебето на Меган и принц Хари, както и за точната дата и място на раждането на седмия по реда на унаследяването на британския престол.

"Даяна е първото от 10-те имена, тук няма изненади", каза Рупърт Адамс - говорител на букмейкърска кантора "Уилям Хил".

"Но отскоро има предположения, че може и да е Виктория, хората харесват и това име." Друга възможност са Грейс и Алис - името, което се смяташе, че херцозите на Кеймбридж ще дадат на третото си дете - принц Луи, ако то беше момиче. Алис се казва майката на принц Филип - съпругът на кралица Елизабет II.

Освен Артър, от мъжките имена с най-много залози са Джеймс и Едуард.

Внукът на британската кралица - Хари, и неговата американска съпруга, които сключиха брак през май, съобщиха през октомври, че през пролетта очакват първото си дете. През януари Меган каза, че е бременна в шестия месец, но не разкри пола на детето. По данни на "Уилям Хил", повечето хора смятат, че то ще бъде от женски пол.

Туристи и минувачи край Бъкингамския дворец също изказаха своите предположения:

"Обзалагам се, че ще е момиче и ще се казва Виктория и ще ѝ казваме Тори," сподели Сара Оуънс.

"Мери - въпреки че звучи много старомодно, то съчетава Меган и Хари," каза Дани Ма.