Ето че наближават любимите на всички ни празници Никулден, Бъдни вечер, Коледа и Нова Година. Време за събиране на любимите ни хора, повод за приготвянето на някои от най-обичаните в семейството специалитети, някои от които - завещани от баби и прабаби, а други - плод на новаторство и кулинарно въображение.

Кулинарният конкурс на Dir.BG "Вкусотия на месеца"
ви предлага да добавите още една радостна емоция в предстоящите щастливи моменти.

Споделете с нас идеите си за празнични вкусотии!

Една от най-изкусителните и вкусни рецепти ще бъде избрана за "Вкусотия на месеца". Нейният автор ще спечели вечеря за двама на стойност 50 лв в елегантния ресторант “Sidoniya - Lord of the Chefs”, който впечатлява както с пищния си класически интериор и слънчева, цветна градина, така и с неподправения почерк на победителя от първото за България кулинарно шоу “Lord of the chefs” - Сидония Радева. Разнообразието от местни и интернационални специалитети, комбинация на вкусове и аромати, приготвени и сервирани с внимание към всеки детайл, специално подбраните вина и коктейли, допълват усещането за разкош и изящество. Ресторант “Sidoniya- Lord of the Chefs” е подходящ и за провеждането на мероприятия от всякакъв тип - частни партита, сватби, коктейли, бизнес и семейни вечери. Независимо каква е формата, те подготвят бюджетни разчети, програми и менюта, за да осигурят безупречно протичане на събитието за Вас и вашите гости.

Най-добрата рецепта за месеца ще бъде избрана лично от Сидония Радева.

Още една награда ще спечели участникът с най-ефектно презентираното ястие - прекрасната бутилка Розе Ауреос 2012 на Винарна Свищов.

За да участвате в конкурса:


1.Попълнете ФОРМАТА в нашия сайт или харесайте страничката ни във Facebook Да си оближеш пръстите и закачете рецепта и снимка на стената. Всеки кандидат може да участва с неограничен брой рецепти.

2. Всяка от вашите рецепти ще бъде публикуванa в нашия сайт ВКУСОТИИ в рубриката Кулинарен конкурс.

3. Рецептите - победители в конкурса ще бъдат избрани лично от Сидония Радева. В началото на януари ще разберете върху кои предложения се е спрял интересът на известния готвач!

Желаем ви красиви празници с Кулинарния ни конкурс през декември!