Той сподели, че се чувства "поласкан", че двамата могат да се посветят на детето си. "Само двамата сме, невероятно е. Това е най-хубавото нещо на света", сподели актьорът.

Къчър каза още, че вече се е научил да "успокоява бебето". "Обичам да давам бебето на моите приятели. Тя заплаква за малко, а аз я взимам и я успокоявам", разкри той.

Актьорът коментира и избора на име за дъщеря си, тъй като според много хора името Уайът не е подходящо за момиче. Двамата били избрали име още преди Мила да забременее, но когато това се случило, името вече не им харесвало. "Една вечер Мила каза, че това не е името за нашето дете и аз се съгласих. Щяхме да ходим на мач на Лейкърс и ми хрумна името Турет. Започнах да записвам всичко, което виждах около себе си. Знак, камион, стена, врата. Тя ми каза да млъкна най-накрая, а аз й отговорих, че ако не приема лошите ми идеи, как ще се съгласи с хубавите. После ми хрумна много тъпа идея. "Какво ще кажеш за Уайът", попитах я аз. "Това е", каза тя. И така избрахме името на дъщеря ни", разказа Аштън Къчър.