В клиповете и фотосесиите си изкусна съблазнителка. Такава ли си и в личния живот?
Само в интимния… (Смее се.) Иначе пет са нещата, които е важно да бъдат овладени в съблазняването на един мъж – самочувствие, походка, усмивка, поглед и чувство за хумор.
На какво залагаш по пътя към успеха?
Много са нещата, на които трябва да залага един изпълнител. Най-вече той трябва да е добър, позитивен човек, тъй като таиш ли злоба в сърцето си, няма как да изразиш друго, освен нея. Има всъщност доста важни неща, които остават незабележими. Те са част от душевната същност и богатството на един изпълнител. Самата аз залагам на хубави песни, на много работа по тях, на добро изпълнение и репетиции с вокалната ми педагожка Петя Диманова, за което й благодаря. Визията, разбира се, също не е за пренебрегване, дори ако единствено е от полза за доброто ми самочувствие.
А ще разкриеш ли нещо за мъжа до себе си?
Какво да ти кажа, щастлива съм. Имам ли някакъв проблем, достатъчно е само да си помисля за мъжа до мен, и лошото ми настроение изчезва. Общо взето, непрекъснато си мисля за него, което всъщност означава, че винаги съм щастлива.
Упорито се говори, че имаш сериозен, доста по-възрастен от теб благодетел…
Благодетел е дума, която никога не бих използвала, за да опиша човека, който е до мен в момента.
Слухове твърдят, че именно той ти е подарил страхотен апартамент в центъра на София?
Аз дори разбрах, че имам и доста къщи в Драгалевци. Лошото е, че не ми казаха къде са, но смятам да си ги потърся сама... (Смее се.)
Най-скъпият ти подарък от мъж?
Няма по-скъп подарък от любовта.
Снимки >>