Как се промени режимът ти с настъпването на пролетта?

Не променям режима си спрямо сезоните. Зиме и лете спазвам едни и същи правила. Има хора, които чакaт да дойде март месец, за да се погрижат за себе си. Ако една жена иска да се поддържа, трябва да притежава постоянство. Естествено един два пъти в месеца не пречи човек да си хапне нещо
сладичко...
Според мен екстремните диети са най-големият враг на организма. Най-добре се отслабва със здравословен хранителен режим и спорт. Сутрин може да се хапват и въглехидрати. Последното ядене е добре да е до 19.00-19.30 часа. Сънят също е изключително важен. Естествено петък и събота излизам да се забавлявам с приятели. В останалите дни обаче си лягам в нормално време. Сутрин към 10.00 часа отивам на тренировка. После следват студийните ми записи и домашните задължения. Наскоро замених тежките физически тренировки с Хипокси терапия. Невероятно усещане. Без всякакви усилия с огромно удоволвие намаляваш обем и извайваш тяло.

Влюбена ли си в момента?


Аз съм влюбена в живота. Обичам хората и приятелите, с които общувам. Това е етествено чувство - да обичаш. Позитивно настроен човек съм.

Наскоро се появи информация, че си била забелязана на вечеря с Кеворк Кеворкян в Японския хотел. Какви са отношенията ви?

Аз съм публична личност, нормално е да се срещам с други публични личности. В медийното пространство съм от 25 години. Прочела съм какво ли не за себе си. Срещала съм се с много хора.

Кога се чувстваш по-свободна, когато си във връзка, или когато си без партньор?

Аз винаги се чувствам добре. Има различни нюанси, когато си с някого. Но аз съм си самодостатъчна. Силна жена съм. Доброто ми настроение и самочувствие не зависи от никого!

Вижте снимки на Ирина >>

Беше обещала нов албум тази пролет...

Да. Албумът с работно заглавие "Неон" ще излезе в края на май. В момента Жоро Георгиев от Остава довършва аранжимента по последното си парче. Песните на Момчил Колев също са аранжирани от него. Най-вероятно ще направим и живо представяне на албума, което може да е сега или наесен. Новият ми сингъл "Копринена жена" ще излезе до края на май. Вероятно албумът ще носи заглавие "Копринена жена", по едноименния сингъл.

Как се развиват интересите ти в модния бизнес?


Модният бизнес в момента цикли. Криза е. Много е трудно да се намерят пари за голямо събитие, каквото е модното ревю.

Според теб има ли нови чуждестранни звезди от модния бранш, които ще направят трайни промени в бизнеса?

Има страшно много нови, млади дизайнери. Харесвам алтернативния лукс, Damir Doma, Peachoo Krejberg. Турския дизайнер Hakaan и американката L'Wren Scott, които направиха фурор в Лондон в седмицата на модата.