Звездата в лентата на Камен Калев „Островът” - Летисия Каста, признава, че още след пилотните й дефилета по модния подиум агентът й поискал да легне под скалпела, за да внесе ред сред кривите си зъби, но тя отказала. „Естествеността преди всичко. Бюстът ми също е истински и се гордея с него. Когато някой ме пита за тайната, отговарям „Нормандско масло и плодове”, споделя знойната красавица в интервюта.

Снимки на Летисия >>
Летисия Каста за България >>

Дженифър Лопес също споделя, че предпочита да се поддържа с естествени методи. Певицата и актриса поддържа кожата си красива и млада като пие повече вода и осигурява на тялото си достатъчно време за почивка. Тя спи най-малко по седем-осем часа в денонощието и не си прави специални процедури, с изключение на хидратиращи маски. Останалите процедури за красота, според певицата, са "пълна загуба на време".

Снимки на Дженифър >>

Ема Уотсън също е от звездите, които предпочитат естествената визия. Британската актриса наскоро призна, че харесва естествения външен вид и едно от най-омразните й неща е да носи прекалено много грим, който седи като маска на лицето й. Звездата от „Хари Потър” вярва, че красотата идва отвътре и се чуди на девойките на нейната възраст, които се застаряват, носейки тежък макиаж в ежедневието си. „Вярвам, че красотата идва отвътре. Можете да изглеждате истински красиви, стига да вярвате, че сте такива. Вътрешната увереност си личи отвън – тя е изписана на лицето ви и може да бъде усетена във всяко едно ваше движение”, допълва философски Уотсън.

Ема Уотсън показа своите две лица
Още снимки на Ема >>

Кои са моделите с най-впечатляващ естествен бюст
Секси над 50: Звездите дават пример
Домашните маски за лице: Помощ от природата
Домашна медицина: Преоткрий вендузите