Пилешка кавърма
Необходими продукти за 2 порции: 400 гр. пилешко филе, 1 глава лук, 200 гр. гъби, 1 голям морков, 1 червена чушка, 2 яйца, 1 чаша бяло вино, ронена чубрица, шарена сол, черен пипер, олио.
Обратно в новинатаКоментари - Пилешка кавърма | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
Марчето (нерегистриран)
Извинете ме за тъпия въпрос, но не си падам по готвенето...та да попитам гювджето затеорено ли трябва да е по време на печенето или не?
Ана (нерегистриран)
Да, затворено трябва да е. Така става задушено вкусно ястие. А когато към края чукнеш яйцето, може и да не го затваряш повече, както си решиш. И понеже казваш, че нямаш много опит, приеми един съвет. Внимавай, когато отваряш гювечето, керамиката пари много. Успех, ястията в гювече стават вкусни и не се изискват специални кулинарни умения.
НАЙ
Щипка красота и стил. Модели показват бляскави визии на фестивала в Кан
Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в швейцарски съд
Какъв фалит? Бритни Спиърс е спечелила за година над 40 млн. долара
Почина майката на Веселин Маринов
Кевин Спейси наруши дългогодишното си мълчание
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж
Какъв фалит? Бритни Спиърс е спечелила за година над 40 млн. долара
Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в швейцарски съд
Жаклин Кенеди - нежната ръка между политиката и обществото
Влади Ампов – Графа разказва за мъката в душата отвъд големите успехи