Пилешка кавърма

Необходими продукти за 2 порции: 400 гр. пилешко филе, 1 глава лук, 200 гр. гъби, 1 голям морков, 1 червена чушка, 2 яйца, 1 чаша бяло вино, ронена чубрица, шарена сол, черен пипер, олио.

Обратно в новината

Коментари - Пилешка кавърма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете ме за тъпия въпрос, но не си падам по готвенето...та да попитам гювджето затеорено ли трябва да е по време на печенето или не?

Да, затворено трябва да е. Така става задушено вкусно ястие. А когато към края чукнеш яйцето, може и да не го затваряш повече, както си решиш. И понеже казваш, че нямаш много опит, приеми един съвет. Внимавай, когато отваряш гювечето, керамиката пари много. Успех, ястията в гювече стават вкусни и не се изискват специални кулинарни умения.