Как домът да изглежда винаги подреден

Имате ли усещането, че само вие прибирате и подреждате у дома, а на останалите хаосът не им пречи? Вместо да си губите времето с това, един пъти завинаги оптимизирайте дома си така, че разтребването да е бързо и ефективно.

Обратно в новината

Коментари - Как домът да изглежда винаги подреден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето ви и един мъжким коментар :) : Повечето от вас вместо да изхвърлят мъжа си, може просто да отидат на околовръстното, да се позабавляват малко, може и да ги понабият между другото... и тогава собственият им "любим враг" ще им се стори като манна небесна и цял живот ще искат да им мрънка, хърка и да му подреждат нещата. Въпрос на приоритети и гледна точка! А... и на интелект. Както виждам тука има много остроумни феминистки, но остроумие не значи интелигентност, а просто приспособленчество (или нагаждаччество- както искате го наречете). Една моя бивша съпруга, след като си постигна целите си, за които жертвах (доброволно и с мерак) нервите , живота, финансите, ми каза: "Ти повече не ми трябваш". Сега е сама и много болна.... и има нужда от мене, помагам и с каквото мога, защото не съм егоист като вас. Бог да ни пази от елемнтарни, тъпи жени, колкото и красиви да изглежда "опаковката" им. Аз ползвам съдържанието, опаковките изхвърлям :)... и така животът ми е подреден- не като вашите.

да, разделители за чекмеджета са много добра идеа. сащо - подарявам на прятелки бизута или други сувенири, които не ползвам. сега има много решеня за организиране на пространството, не са скапи - организери за гардероб, направени от плат и подобни - и варшат чудесна работа. (sorry, polzvam trasliteracia)

ако подрежда и мъжа ми ше стане, ама за 10 години не успях да го дресирам

И аз не мога да го дресирам още. А комбинацията вкъщи мъж + момче е доста трудно д ае подредено ...

Аз точно така правя и държа само използваемите вещи! Редовно подреждам и изхвърлям всичко ненужно! Скоро мисля и мъжът си да изхвърля или да подаря на някой, който ще му се радва! Нали казват, че нещата, които не се употребяват с години, по-добре да разкараме и да си почистим къщата от ненужното!

Подкрепям те. Ако не мрънка, хърка или храчи наред или мисли "комбинации" с моите пари, не виждам друга дейност от страна на любимия. Така че мисля да го оставя на милата му мама да си го доотгледа...

Напълно те подкрепям!!!

Искаш да кажеш, че освен "подредена" си и "очакваща"?

Много ме зарадва коментара ти :))) Поздравления :) Иначе идейките са интересни, но мисля, че са приложими за по големи жилища и за семейства, които нямат малки деца ;))

хахаха,това беше супер!Взимам пример веднага!

А това, че нито един мъж не е коментирал, нито въпротивил, е достатъчно красноречив!!! :)))

много хубави съвети, приятно четиво. браво.

Най-лесният начин да се оттървеш от рекламите е като сложиш надпис на пощенската си кутия, че не искаш реклами. Така няма нито да сортираш, нито да изхвърляш.

omg, really?!

това и аз го знам, но няма кой да го прави-няма време или желание или и двете от простотии в ежедневието-пазар, проблеми в службата или в семейството.....

Ако искаме-намираме време :-)

винаги има време за оправдание