Тайните на абитуриентския грим

Тайните на абитуриентския грим разкрива топ гримьорът на Proface Пепа Стоянова, наш партньор за предстоящия конкурс на Dir.BG "Стани модел за един ден", който ще стартира през месец май!

Обратно в новината

Коментари - Тайните на абитуриентския грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази с джуките на снимката е зловеща! Клеопатра бледнее пред тази маска, а за млади момичета да се препоръчва такова нещо ... не знам. Ще плашат ли някого, какво ще правят в такъв вид, или направо ще заминават на пиацата с подобни "прелести"?!

До "грамотния" автор на статията: "помежду" се пише слято.

Пепа Стоянова е невероятен професионалист. Имах щастието тя да прави грима ми на моя бал и бях изключително доволна. За жалост надали абитуриентките ще ни изненадат с нещо от към грима, имайки предвид ежедневния тежък макиаж...

Гримът е разкошен. Точно толкова нежни трябва да са младите момичета! И макар и с тунинг, не трябва да се мазотят като чалга певици от 90-те!

Да , наистина грима от снимката е много свеж , но защо тези силиконови устни тип капризно нацупени.Между другото на главната в Пловдив половината млади момичета ходят с това изражение на устата + половин кило гланц.Явно е модерно , но са много смешни.

Ау, какви джуки на първата снимка, ужас! А на втората пак напъчени нарочно. Абе мъже, това ли ви харесва?

Добре защо сега пак мъжете сме виновни за визия тип "кокошо дупе". Ако приятелката ми стои в къщи с подобна физиономия дали няма да я изхвърля от вкъщи?

И тази година всички абитуриентки ще са гримирани като магистрални жрици.

Устните на тази снимка са изключително грозно изглеждащи!

Да, свежия и лек грим е чудесен, но без тунинг на устните.

Лек и свеж грим! Без напомпани устни! Това е актуалния абитуриентския грим!

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ, ТАЗИ Е КАТО С МАСКА. НИКАКЪВ ГРИМ НЕ ВИ ТРЯБВА, МЛАДОСТТА ВИ КРАСИ МИЛИ МОМИЧЕТА. НЕ СИ СЛАГАЙТЕ НА ЛИЦЕТО ОТРОВНИ ПРОДУКТИ. НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ В ТЕТКИ С ТЕЖКИ РОКЛИ И ДЕБЕЛ ПЛАСТ ГРИМ.

Тая на картинката ще да е "Мис Джука 2012" Хаххаа Страх и Ужас да те хване от днешните модни "момичета"!