Принц Уилям: С Катрин нямаме търпение да имаме деца

Принц Уилям призна в последното си интервю, че той и съпругата му Катрин много искат да имат деца.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям: С Катрин нямаме търпение да имаме деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко се прощава на Англия след като е създала тези двама сладури. Във възторг съм от тях! Мислите ли, че по света има такава прекрасна във всяко отношение двойка ?!!?

Трогнах се до сълзи!

Принце, хич не й се шашкай! Тук сме ти приготвили един куп Златки, Николети и подобни - само даваш знак и ти ги доставяме! А нашите са верни като кучета - докато си богат ще те обичат!

Тези двамата са такива сладурчета! Много финес, любов и чистота излъчват в отношенията си един към друг, а и към света (за разлика от гнидите, които са се изходили по-долу). Дано са много, много щастливи и дано получат всичко онова, за което мечтаят.

Идиотите, гаврещи се по -долу с двама чудесни млади хора, са изключително характерни за зверската подлост присъща за нас, българите! А, на принц Уилям само мога да кажа, че работи ли се здраво по даден проблем, резултатите скоро са налице!

Не може ли простотията българска да не струи отвсякъде??? Явно- не може след написаното тук ,не се учудвам...може ли такива тъпи коментари по повод на нещо толкова ценно и изконно каквото са любовта към майката или децата,семейството...При това глупаци български засрамете се -това са бъдещите крал и кралица на Великобритания...Затова ние сме в калта, а те са там на върха-защото имат цености и почитат това ,което имат.Срамувам се че живея в държава сред такива лупмени ,които освен да коментират глупашки и да предлагат услугите си за нещо,което никой не е искал от тях друго не правят.Затова никой не ни иска в света, защото все си мерим нещо с някого....СРАМ И ПОЗОР...Любов и щастие на тези чудесни млади хора и здраво и прекрасно семейство!

Културата на читателите си личи от коментарите.

Този форум не предназначен за писане на простотии.

... и мен ме е срам като чета такива напъни на журналистите. Такава статия просто си плаче за коментарите!

всички Срам ме е само като ви чета!

Ало, драскачите по-горе, ако нямате нещо умно да напишете, не сквернете с простотиите си полето за писане!!!

А ние, нямаме търпение да ти помогнем :)

ми тооо, и аз нямам работа ....:))

ми ако не можеш да й направиш доведи я из нашите ширини.....то нали баща ти като дойде в България из ромските махали се насмиташе....пусни жена из Столипиново....ще фане одма.. при това с качествен материал, с доказан стабилно придобит имунитет!

Изпрати я на почивка в Бг - и до 9-10 месеца ще имате ;) Но! Обърни внимание, пиша "изпрати я" а не "елате"!