Уилям, който е известен с това, че не обича да говори за личния си живот, сподели, че би оставил на заден план военната си кариера, когато стане баща.

"За мен е по-важно да се посветя на децата и семейството си. Това е ключовото нещо, което може да преобърне живота ми. И двамата с Катрин нямаме търпение да станем родители в бъдеще", заяви принц Уилям, но отказа да коментира дали това ще се случи скоро. На въпроса дали има нещо, което би искал да сподели в тази връзка, престолонаследникът само се усмихна: "Нищо няма да измъкнете от мен. Не казвам".

Миговете на Кейт и Уилям в снимки >>

Припомняйки си сватбата с Кейт, принц Уилям призна, че му е било много мъчно, че майка му - покойната принцеса Даяна, не е могла да бъде до него на най-важния ден в живота му. "Тогава за първи път почувствах колко ми липсва майка ми. Мислех си колко по-хубаво щеше да бъде, ако тя можеше да присъства на този ден. Сигурен съм, че щеше да е много горда с нас. Мъчно ми е, че тя никога няма да има късмета да се запознае с Кейт", сподели Уилям, цитиран от bliasak.bg.