Тоалетът на Катрин за юбилея - ”непростима издънка”

Съпругата на принц Уилям - Катрин, получи огромна черна точка заради яркочервения тоалет, който носеше по време на тържественото шествие с лодки по Темза по повод Диамантения юбилей на кралица Елизабет Втора, в което се включи цялото кралско семейство.

Обратно в новината

Коментари - Тоалетът на Катрин за юбилея - ”непростима издънка” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вашата е на ред ,че сега да кажем кой как е бил облечен. То там така става,кефнало ти е и хайде ще си сложиш перо отзад . Това е решението на бабето ,тя вас ще чака кой как да е .

бРИТАНЦИТЕ КАТО СИ НЯМАТ ДРУГА РАБОТА И СЕ ЗАНИМАВАТ С ОБЛЕКЛАТА НА СВОИТЕ МОНАРСИ. ЕЙ ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ НАС. НИЕ СИ НЯМАМЕ ПРЕЗИДЕНТША, Т.Е. ИМАМЕ СИ АМА СЕ КРИЕ И ТАКА НЯМАМЕ ПОВОД ДА СЕ ТРЕВОЖИМ КАКВИ ДРЕХИ ОБЛИЧА

Този упрек ми звучи като : Не може да е толкова красива ! А и какво значи "кралски етикет" в 21 век?Смешно е ! За 18 век - да , ама сега... А Катрин е единственото бижу в кралския двор .

Тая да внимава, че ще я "катастрофират" без време и нея!...

Има протокол,щом не са я спрели,значи може.Снимката със съпруга й е чудесна. Много хубава двойка!

катрин е хубава и стилно облетхцена, не като тези вещугери... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже, какъв проблем, няма да мога да спя довечера.

Каква "кралска шайка" бе цървулино? Тези хора са в друго петолиние. Панелкаджиите израснали под кравите ще ги оценяват. За да облече тази рокля с този цвят това нещо е премислено, съгласувано. Да е жива и здрава.

След най-голямата си издънка с приемането на Камила-та,смятам че всичките им допотопни етикети са аут.Тоалетчето на сто годишната баба изглежда като плетено на една кука.Жалко че принцеса Даяна не е жива,защото ако бяха с Катрин една до друга ,нено височество съвсем нямаше да личи в мнозинството.Добре че тъпия и син и доведе тая кикимора та поне да изпъква малко.

евала на катрин пък лайната нек си миришат те за дтуго не стават.

катхреен е тран в очите на британските кралски дегенерати, защото е млада, красива и чаровна жена. от друга страна тя е купена от дегенератите, както дяна за да освежи дегенератите с недегенерирани гени и затова ако не и'м се подчинява ще заваршхи живота си като дяна.

007 е абсолютно прав. вав времето на световна икономическа криза тези кралски клоуни и паразити демонстрират разточителство, надменност и презрение кам данакоплаците си, които плащат за техните безумни паради и циркове.време е британския народ да се вразуми и да отхварли монархията.

преди всичко е време да се научиш да пишеш без грешки, неграмотнико!

LuLu13

Мисля, 4е Камила е сбъркала като се облякла в бяло като Кралицата. Да не говорим, 4е и всички да са в бяло или пастелно, все Катрин щяха да гледат. Мисля, 4е английската преса си търси сензации. Да не забравяме, 4е си има и протокол за тия неща, така че да не им се "връзваме".

Идеята в случая е, че трябва да се съгласува облеклото на Катрин с облеклото на Кралицата. На сватбата на Чарлз и Камила, Камила не беше в бяло, защото Кралицата беше заявила, че ще е в бяло. Кралицата по принцип носи пастелни тонове, а това е нейният празник. С това крещящо червено се получава, че Катрин е център на вниманието. Малко е като да отидеш на сватба в бяло. Наистина червеното върви с тапицерията на лодката, ама след членовете на кралското семейство само тя е облечена в толкова наситен цвят.

Не знам, може би аз не съм наред, но как може светът и в частност ние да се занимаваме с този безсмислен скъп цирк на абсолютно ненужната английска кралска шайка???...

Добре си.

Напълно съм съгласен с теб

Подкрепям напълно!

God save the queen The fascist regime They made you a moron Potential H-bomb God save the queen She ain't no human being There is no future In England's dreaming Don't be told what you want Don't be told what you need There's no future, no future, No future for you God save the queen We mean it ma'am We love our queen God saves God save the queen 'Cause tourists are money And our figurehead Is not what she seems Oh God save history God save your mad parade Oh Lord God have mercy All crimes are paid When there's no future How can there be sin We're the flowers in the dustbin We're the poison in your human machine We're the future, your future God save the queen We mean it ma'am We love our queen God saves God save the queen We mean it ma'am And there is no future In England's dreaming No future, no future, No future for you No future, no future, No future for me No future, no future, No future for you No future, no future For you

Много си е добре облечена, само незнам тези плисета на дебелия дирник на Кардашиян как са седели. Катрин показва, че може да облече нещо по евтино /щом моделът е обличан преди нея/ и ефектно.

И чувал да си сложи пак нея ще гледат :)

МЛАДА И КРАСИВА! И ТЯ ЛИ ДА Е НЕВЗРАЧНА КАТО НЯКАКВИ КАМИЛИ?

абсолютно съгласна!

Уважаеми Колеги, Моля, да не пишете нищо лошо за принцеса Южени, защото мисля да я взимам за жена, а Вие сте много груби в коментарите си!!!!

Много е сладка и стилна.

младото хубаво момиче трябва да се облече като 100-годишните баби?Неееее,хиляди пъти-не!

Тва да и е кусура.

Няма нищо случайно. Всяка дреха, бижу и всяка стъпка се планува от цяла "армия" от служители. Всичко е под контрол, не се притеснявайте и не им берете грижа.

Хубаво момиче с хубав тоалет. Нищо лошо. Хубав е. Някой умрят за сензации и избиват комплекси с малоумни заключения за нея. Гроздето е кисело.

Плюс това на стройната като табуретка Кардашиян роклята й стои отврат!

Много си е добре девойчето.То и без този червен тоалет пак нея щяха да гледат,я.Иначе кого да гледат-Камила ли?

Ами, по принцип са прави, че не беше много подходящ цветово за случая, но нали протоколът им съгласува цветовете. Защо са блеяли

А подходящо ли беше бабата да бъде в жълт костюм на сватбата на Катрин? По етикет жълтият цвят е цветът на подигравката, т.е. бабата се подигра на неблагородния произход на Кейт. Така че, всичко е квит:)

И смятате ,че "случайно" е облекла друга рокля.. Така са я облекли, за да видите, кой ще наследи Елизабет..

Ако трябваше да е с нещо по бледо от бяло остава единствено прозрачно!Не съм убеден ,че Катрин гола щеше да е по-малко атрактивна от Катрин в червено.Освен това ,когато имаш дългоочаквани вести какъв е видът ти не е най-важното.

малеей, че идиоти

Кейт е голяма сладурана. От снимките се вижда, че има червени цветя, облеклото на гвардейците е червено. Това също ли е неуважение към Елизабет II ? Естествено, не може всички да са в бяло. Хората гледат Катрин, защото е красива и чаровна, а не заради цвета на тоалета!