Първата Мисис Баба блесна на ревю с рокля на Вивиан Уестууд

Мисис Баба Капка Амзина се появи по време на поантата на двудненият бизнес форум "Italian Jewellery in Bulgaria" - топ ревю в тоалет от най-високия клас на линията Gold Label на Вивиан Уестууд.

Обратно в новината

Коментари - Първата Мисис Баба блесна на ревю с рокля на Вивиан Уестууд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това може да се каже, че е една наистина заслужена титла, макар че във Венецуела, например, би била доста по-подобаващо оценена. При всички положения тази жена показва стил, които не е присъщ за повечето миски по нашите географски ширини и затова получава моето възхищение! Взимайте пример от нея, а не злобейте момичета и изкукали лелки!!!

Егати грозните модели. Разбирам, че трябва да изпъкват бижутата, но можеха да вземат по-миловидни девойки, а не свръхгрозни лели.

....каза злобарката, и отсече - така и не разбра, че почеркът и си личеше отдалече! да си жива и здрава, капче и все по-красива, стилна и успешна!

много са готини и двете , определено естествени , и да с този тоалет изпъква повече маиката!

За пореден път - майката - по-готина и стилна от дъщерята. Това, което Господ е дал на някои хора - никой не може да им го отнеме. Даже и годинките.

За нищо не става тая баба.Най-свежата баба беше тази от последния конкурс тази година.Мисля че Ваня се казваше.Много..."уфатна".

О, изтрещял " дядо" с къдрички-галички, КАПКА е 1, а ти си пази централната нервна система - злобата вреди, освен това и носовете на лъжците се удължават, питай Пинокио!!!

уникална жена! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.