Роклята в цвят пепел от рози с дишаща корсетна конструкция и матирани пайети, каквато притежава и световно известната певица Селин Дион, придаваше стилен блясък на дамата, която изгледа ревюто в компанията на дъщеря си Паолина Петракиева. Организаторите на ревюто оказаха специално внимание на първата Мисис Баба у нас и с удоволствие позираха за снимки с двете красавици.

"Мис България 2007” Юлия Юревич и други 9 топ модели на агенция “Визаж”, представиха най-ценните колекции на 45 италиански дизайнерски фирми за бижута в рамките на италианския фестивал, от Агенцията за подпомагане на италианския бизнес по света ICE. Бижутата, които представиха манекенките на едночасово шоу, струваха милиони евро, а всяко от тях е съхранявано в специален куфар и представяно под строга охрана.

Посланикът на Италия Стефано Бенацо със съпругата си, посланичките на ЮАР Шийла Камерър и на Унгария Джудит Ланг, политици и бизнесдами се насладиха на изяществото на изработката и на блясъка на диамантите и скъпоценните камъни, представени от красивите българки.

Вижте снимки >>