Риана провокира на представяне на колекцията си

Певицата Риана се появи на представянето на модната си колекция в Лондон в тясна черна рокля с дълбока цепка и се държа супер предизвикателно.

Обратно в новината

Коментари - Риана провокира на представяне на колекцията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало дир-а стига сте ни пускали снимките на зомбирани субекти по света и у нас. Добре знаем аккаво искате да набивате(импринтвате) в мозаците на хората. Ако не спрете сте ми ясни. Вие няма да спрете, гаранция франция. Запознат съм с масонските ви корени. Толкова явно, толкова тъмно е да поддържате демонични символи и личности които ги демонстрират.

Е гати Рептилката !

За мен тези дрехи са като от втора употреба или като откраднати от клип на Солт енд Пепар и дадени в магазин за дрехи втора употреба.Никаква креативност или каквото и да било.Дженифър Лопез е къде ,къде по-креативна от Рианчето. Това са просто най-обикновени парцали.Може много да ми харесва като певица,но като дизайнер не струва пет пари.

Какво се прави на метълистка- не и отива и даже знака на Дио не е направила както трябва. Не става с плезене и провокация....

знакът не е на Рони, и не е измислен от метъла. Това си е рогатия, метъла го направи символ на свободата и нещо повече. Тази пача не е метълка, определено. Използва го в сатанинския, тъп и грозен смисъл.

Много ми харесват дрешките от колекцията - това патешко жълто е сред любимите ми цветове!

Отвратитилно и визията и поведението и моделите.Такива неща има и на нашия пазар,дори по хубави.По добре да остави модата на стилистите,а тя да си гледа пеенето.

"На афтър партито..." Ехо, редактор има ли там? И как се превежда това, или в българският език няма български думи?

Превежда се с Google Translate и след това се поправят най-фрапиращите грешки

Афтър парти е дума в новия български речник:) Бифор парти - също. Разликата от английския език е,че на английски са две думички, но на български е една- афтърпарти,онлайн,имейл,фейшън...

Мога да я натъркам в носленцето маймунско!

:))) Уважавай себе си! Крис го прави по- добре.

"Певицата Риана се появи на представянето на модната си колекция в Лондон в тясна черна рокля с дълбока цепка и се държа супер предизвикателно", като представи увертюра към операта "Вълшебната флейта"