Мария: Пожелавам си да стана булка

Мария сподели, че с приятеля й Христиан Гущеров никога не са говорили помежду си за сватба.

Обратно в новината

Коментари - Мария: Пожелавам си да стана булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ти се иска!Ти можеш да бъдеш само държанка и използвачка.

Сигурна съм ,че това е самата Мария. Ние може и да си броим жълтите стотинки, но са си наши, а ти броиш чуждите пари на "приятеля" си, когото твърдиш, че обожаваш!

Ма що си не пожелайш да станеш направо девствена?!

Добре де, това го казваш няколко пъти вече. Тоя Християнчо или е много кух и не схваща подканата ти, или просто не те иска за "г-жа Гущерова". Голямо натискане правиш, Марче. И с това стана за смях. Отдавна ни е ясно, че обожаваш прасчовци. И най-вече - обожаваш ПАРИТЕ, на всяка цена :)

защо мара е навсякъде наречена овца?! няма споменат друг животински вид .... много странно! също, да се хване и да си довърши плетката на банския, за да стане поне една блузка - и без това нищо смислено не прави :)

ИСКАШ, НО ЗА ТОВА ТРЕБВАТ ДВАМА

Мъ тва Мара Отварачката ли мъ?

"Да стана булка" е пожелание на детенце в детската градина. На възрастта и следваше да има по сериозни прицели...

Бааааааа....

Батал

КАКВО Е БАТАЛ

БАТАЛ Е КОФТИ МИНДИЛ

не сте народ... самоизяждате се ... и един друг убивате ... жал ми е за вас като чета отдалече !

до сплит - не чети, не плачи и не обиждаи

Nina

ами приближи се де, не чети толкова отдалече! апропо, ти от коя народност си?!?

Пожелавам си да стана булка - Ха дано, ама надали

Е, тя нали беше булка?!?!? Колко пъти иска още?!?!?!?

МНОГО ЗЛОБА,ЗАВИСТ И ЖЛЪЧ.МАРИЯ МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО-НО ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДНА КРАСИВА,ПЪРГАВА,ИНТЕРЕСНА И ПРЕКРАСНА ЖЕНА.ТАКА ЧЕ КАКВОТО И ДА ГОВОРИТЕ ПО НЕИН АДРЕС ТЯ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА А ВИЕ НЕЩАСТНИЦИТЕ СИ БРОИТЕ ЖЪЛТИТЕ СТОТИНКИ.ТАКА ЧЕ АЗ ЛИЧНО Я ПОЗДРАВЯВАМ.!!!ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ МАРИЯ.ЖАЛКО ЧЕ ТУКУ ПИШАТ МЛАДИ ХОРА -НИКАКВА ПРОМЯНА НЯМА В МИСЛЕНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО ОТРЕДИ 30 ГОДИНИ.

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА

На теб на постинг или на думи ти плащат?Като гледам май на постинг ще да е....айде гони бройката...

И при теб няма промяна... От слушане на чалга не си се доограмотила и ни навираш големите букви също както чалгарията силиконовите си участъци и напъните да задържат с псевдомузиката си вниманието на простолюдието.

до фенка- ти винаги пишеш под различни имена, но еднакво - само за нашата" злоба" и великата мара отварачката - маи и двете сте селски или сте учили в изгорялата гимназиия, или се надпявате в свободното си време

Nina

единствено за пъргавостта съм съгласна с теб! някои цял живот си карат с един мъж, а тя за няколко години доста лега смени! как да и завидиш!!!

ХАЙДЕ СКРИЙ СЕ БЕ ОВЦО

Дано възлюбения и Хриси да прочете тази "новина", пък да се сети да и предложи.Щото явно модерно е сега "Звиздитье" да си говорят чрез социалните мрежи и жълтите издания.Нищо, че живеят заедно.

Абе ,нали беше,бе ! За кво ти е и пак да се разведеш като с предния после. То се вижда,че явно за нищо не ставаш ,за тва и не сте говорили за сватба. Кво очакваш,мойто момиче.Радвай се още малко,докато не те смени с друга пачавра ,че после като няма лев как ще гледаш лапето.

споко, марче, никои няма апетити към бизона, с който си лягаш /...е всъщност може други гладни като тебе да точат лиги..../

Nina

за тази дори ми е съвестно да хабя мастилото за писане!!! обаче само за миг си я представих с "обожавания" в интимна ситуация и...щях да повърна! тя е повече за съжаление, отколкото за завист!

Ругаете я вий Мара, а ма ако я докача ще и пръсна силикона... на всички места...

Намеци, намеци... Ми иска и се на жената да си опече работата законно, кво толкова.

е добре, тоя катил защо мъчи така девойчето?!!! ми да й купи една бяла рокля, че да миряса - тя до сега никога не се е омъжвала повече от веднъж, а и часовника цъка...

Какъв часовник?На 31 е.Млада е все още.

Маро, не ти ли е гадно да си лягаш с това гусИ))

kokobrais

Париците между тях ги топлят:-)

Предният беше хубавец и какво?Изневери й с нейна приятелка.А и беше дърт ерген на 37-38, а този е млад и я носи на ръце.Визията не е всичко.Детинско е да преценяваш човек по визията.

Мислиш ли, че Гущеров-младши без пари щеше да и се хареса? Май ти разсъждаваш детински.

ЕХ МАРО МАРО ТЪПА ОВЦА СИ МИ ТИ

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА

Хм...представих си, ако Гущерчо залЮби нЕккоя друга, или не дай си Боже, мацка да му се свалка...Мара сигурно ще й прегризе гърлото:)))))))))))))

Не думай,колко оргинално:)))))

НиКи ли си или НиЛо-стига с тая шизофрения.

НиЛо :))))))))))))))) Крадеца вика: Дръжте крадеца! :))))))))) не само, че наистина страдаш от шизофрения, но и параноята не те е пропуснала;))))))))) Ако не си чак толкова тъп, за колкото те мисля, ще разбереш какво казвам:))))))))) хайде, ръси пак мозък да има на какво да се подигравам:))))))))))

БЕ Е Е ИСКАМ БУЛКА БЕЕЕЕЕЕ

ИСКАШ БУЛКА, НО ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ОВЦА

Алооо, деменцията рано те е чукнала, бе , моме?! Не помниш ли, че вече беше булка?

Както винаги не си в час LoNi,тя иска да е булка на Гущера.

Оти се вреш, дека никой не те чука и не му пука, бе, чадо?

офффф, ???, 14 човека разбраха иронията, пак ти не разбра с този пачи гранясал мозък:))))) писнА ми да ти обяснявам всеки път!

НиЛо също е овца

Веднага те познах, Другата овца!:))бееееееееееее:)))) как си?:)

Те гущерите не се раждат хаххахаха ще трябва първо яйце да снесеш хахахха А за булка - искай си ама май няма да е тука, дори 2-3 яйца да снесеш дъртият гущер няма да разреши... ама ти се пробвай щото с годините шансовете ти само ще намаляват...

За съжаление дъртият Гущер не го много еня какво ще прави сина му в личен план... Иначе цялото им семейство е покъртено от Отварачката и родата й, дето са се настанили по фирми, къщи и т.н....и смучат ли смучат!!! И нейния мандат ще свърши...скоро...тя затова така драпа във всяко интервю за сватба! И 100 татуировки с намеци с направи...но интересно защо ги направи на места, на които с времето се изтриват от самосебе си - на стъпалото и на безименния пръст?! Дори тя е наясно какво я чака...хич не е безмозъчна!

Ще му роди с доста зор. Тя първото го роди много трудно и с ин витро, нищо че беше към 20, та сега на 30 бая зор ще види. Но да е мислила едно време, че то от толкова .... няма как де не се амортизираш. Иначе бих ги помолила да спрат да се размножават, достатъчно размножили се простаци имаме. Нека да раждат повече деца интелигентните хора, не такива жалки картинки. Че българите все повече изпростяват, а интелектът се предава по наследство. А че го обожава не се съмнявам, тя умираше и за първия си мъж и като го докара до прошеска тояга спря да го люби. Той поне беше хубав, но този шишко и онова прасе на цвети янева са най-отблъскващите. Явно те двете много обичат парите.

Изключително неприятна личност, не знам дали има поне един човек, който да я харесва, освен собствената и майка.

То и аз не я харесвам, ама какво да правя... Как можа цялата на онова говедо баща си да са метне...

Тоя Гущеров сигурно има супер малка п...а. Абе намерили са се, взаимно да си избиват комплексите!

А ние си пожелаваме да ни оттървеш от безмислената си особа. С какво си известна ? Със смяната на любовниците ? Със страхотната си музика нареждащасе до Моцарт, Верди ? Или с умопомрачителният си интелект и принос за развитието на човечеството сравним само с Стивън Хокинг ?

Ще иска я, как няма да иска да става булка, след като комунистическият крадец Гущеров и подари най-скъпия телефон в света за 200 000 лева. И аз ще му стана жена, ако така харчи пари по мен, нищо че съм мъж :)))

Най-скъпият телефон на света, но когато и звъни и се обади, чува гласа на онзи шопар. Мерси, предпочитам си моят.

Не се напъвай толкова,не си заслужава,ще ти съане лошо Ники.

Няма, споко пич ! Пък и не се напъвам, за елемтарни същества не се налага много напън за да ги нахулиш.