Строги мерки за сигурност на ”Мис Свят”

129 момичета участват днес във финала на конкурса Мис Свят, който се провежда на индонезийския остров Бали при засилени мерки за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Строги мерки за сигурност на ”Мис Свят” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре изглежда нашата миска! Кефи ме!!! Бих си оставил и тел. номер да ми званне след конкурса :)))

Много ми е интересно ако ти беше една красива млада жена колко щеше да струваш.

Райне, пиле ненагледно, ами напиши бе мило "... ще се проведе от ... часа БГ време, ще се предава на живо и т.н...." изобщо полезно инфо, ако някой се интерисува... Информирай ни къде е Атанаска във временото класиране, къде е в зрителското гласуване ... все неща, които носят инфо

Стискам палци за най.красивото момиче-нашето.

Голямо еб....не ще падне там, събрали са всички луксозни простит...ки и сега чичко паричко ще иде с големия си портфейл и ще си избира на живо. Вместо както сега само по каталог да ги викат. А тези които станат първи веднага ще им се вдигне цената, ще станат елитни простит....ки, нали за това е цялата олелия, всяка иска да скочи на по-високата тарифа. И след това ще ги видим с 30 години по-стари чичковци но не заради парите им, а заради любовта споходила ги изведнъж и ненадейно, пък то че бил много богат е просто случайност, те не държали на това, ама изобщо. Еххх, как една мис свят или известна манекенка няма женена за тракторист примерно, всичките ги спохожда любовта в мерцедеси или ферарита. Какво да ги правиш жалните, съдба.

Че моя трактор струва по-скъпо от един мерцедес:) А да не говорим за комбайна-:)

Някои хора са много неинформирани и не в час.

ех,защо не сте там..

вместо пистолети, да им осигурят яки презервативи за сигурност, че-е...

само за дупетатаааа

"Сто двадесет и девет момичета участват днес във финала на конкурса Мис Свят, който се провежда днес на индонезийския остров Бали при засилени мерки за сигурност. " Дениииицоваааа, слънчице златно, разбрахме, че конкурсът е ДНЕС, не е нужно да го повтаряш по два пъти в едно изречение.

Не и се сърди! Тя повече не умее ;)

От какво да ги пазят, да не ги нае....т ли.

Не бр,да не ги изядат.

Много е красиво нашето момиче .