Сестрите Крус създадоха нов модел чанта

Испанската марка Loewe, прочута не само със своите дрехи, но и аксесоари, продължава сътрудничеството си с прекрасните сестри Пенелопе и Моника Крус.

Обратно в новината

Коментари - Сестрите Крус създадоха нов модел чанта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сестрите ако можеха да си затворят пръдните и да ги продават и това щяха да правят. Ако им махнеш грима и прическите са даже доста грозни...

Едно време ходихме с такива на училище, ама ги носихме на гърба с две презрамки.

Да ви умра на темата и коментарите...

ааа кога сте пуска своята линя чанти гн. боевски ?!

Богата хамериканка,дето пише тук под различни имена,не я ли познахте.Това е лудичката Веселинка от остров Малта,още Роксана,още Роклейди,и още какво ли не.

ъхъ и всъщност е изрусена изперколясала леля, живее в Дулово и веднъж.два пъти годишно, като събере пари, ходи в София да изхарчи 200 лв и да се прави на милионерка от Швейцария в някой магазин

Лелеле такива българи като теб...пази Боже, сляпо да прогледа! Аз също живея в чужбина от 5 години, във Финландия и Норвегия. И винаги когато случайна срещна българи съм щастлив! В квартала сме няколко души и се уважаваме и подкрепяме! А такива утрепки като теб са жалко подобие на хора! И съдиш за другите по себе си. Убеден съм, че когато те попитат откъде си, казваш Италия, Испания или кой знае откъде, защото си жалко комплексирано леке!

Aми какво лошо има в това,човек да се похвали,не разбирам? B Aмерика се възхищаваме на успелите и богати хора,не ги мразим,а искаме да сме като тях!и защо трябва да бъда репликирана,че да се похвалиш за нещо е лошо,освен,ако човека остреща не завижда?Aми не завиждаи,радваи се,че един сънародник е добре.Mотивираи се да постигнеш и ти нещо в живота и ти да си добре,вместо да нападаш хората.Tази типича българска завист и негативизъм , която ви разяжда като рак, ви затрива като нация и държавност,разберете го наи-сетне.

Mалко ме интересува къде живееш;жената не самоцелно е пояснила,че има финансови възможности, но въпреки това не си позволява прахосничество,какво толкова лошо е казала?Cамо българите могат да са толкова дребнави и завистливи,затова и държавата ви е един лаинян кенеф.Aз също живея в чужбина, но с българи не общувам и се пазя от тях като дявол от тамян.Hяма по-долно,завистливо и мръсно племе от тях,българите мразят в червата всеки кото е по-успял от тях и са способни на всякакви мръсотии,само и само да те натикат обратно калта при тях.факт!

Изказването ви е много грубо и обидно.Интелигентен човек не би обобщавал така лековато цяла една нация. Щом ви е неприятно общуването със сънародници какво павите тук ! Не съм объркал знака .Това не беше въпрос .Моля не ми отговаряйте! Прочетете си пак поста и хубаво си помислете какво разкрива написаното за вас!

тук съм за да коментирам конкретната тема,и след като бях нападната съвсем не по темата,се чувствам длъжна да отговоря и да се защитя!цъжалявам,ако моето съвсем откровено мнение не ви харесва,но в края на краищата всеки има свое мнение, както и правото да го сподели където пожелае-казва се свобода на словото.A вие в качеството си на какъв/каква определяте кои къде да пише и смятате ли,че такъв опит за цензура над друг индивид не е обиден?

Kои те е питал какво мислиш,ако изобщо можеш да мислиш?Kои знае какъв залюпен мухлио си с 300 лева заплата,наврян в някоя панелка и злобее ли,злобее....аиде у лево,селяндур!

А я па живеем на село и се препитавам само с тава къде добитъка изкара, та го продам и те така... Ама уно тава ми не пречи като посъберем некой лев да купим на женъта чанта Уи Вютон за две иляди лева, па дако не съм милЮнер! Човек ако е беден по душа, винаги ше си остане беден! Я ако бех милЮнер ич немаше да мислим куьо е прахосничество и куьо не е! Язък за тебе от Хамерика!

Bерно в бг народа съвсем изтрещял от комунистичеко онождане и мизерия!Yжaс.

а така кажи им - бе на село даже си му виками дисаги, деее и торбата. Обае гледай как гражданьете от селски произход веднага ни дадоха минуси :) - живи и здрави да са, да ми седнат на дисагите

Nina

това не им е първият опит в дизаинерството, но и тои ще бъде неуспешен. понякога само името не е достатъчно, трябва си и талант!

Нов вид чанта - нарича се ТОРБЪ

приличат на офис чанти, в която си носиш документи и лап топ,не ми допадат.аз не робувам на марки.моя съпръг е милионер и мога да си позволя скъпи марки,но за мен е снобарщина,не обичам да пръскам пари за глупости-това да пръснеш $ч000 за чанта е пълна простотия.нося си наи-културно чанта за $25 от верига за намаления/TJMaxx/ тук в щатите ,по принцип чанта за повече от $35 нямам и не бих дала.за парфюми повече си позволявам,примерно около $100,но иначе за дрехи ,обувки и аксесоари такива луди пари за "маркови" боклуци никога няма да дам.то си е живо пилеене на пари

4000 ЛЕВА- не долари!

Kакво е то това лева?B нормалния свият левове не вземат,само доларчета!

Колата ми ,която е семейната струва по-малко от половината.Но не за това ми е думата. Бих изпитала огромно възхищение и преклонение от високата класа на дамите ,които могат да си я позволят,но предпочетат да помогнат на някое бедно дете да продължи образованието си или на някой самотен възрастен да се стопли прз зимата или да подсигурят по една топла супа на ден за някой гладен. Изпитвам истнско презтение,към онези наричащи себе си звезди или вип персони,които са толкова прехласнати в това да се хвалят с безумно скъпите си маркови придобивки,че дори не забелязват какви жалки еснафки са.

не мога да си позволя да купувам в този ценови клас, но бих казала, че не ми харестват. аз сам фенка на лонгчамп и барбара рихл. :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И къде ще ги пуснат??? На Илиянци, дали ще ги продават?? Че то 4000 лв, си е направо без пари.

Сестри Кушлеви създали куфари!

Красиви жени, но грозни чанти....

Средно статистически циганки.

ТИЯ СА ОТ ПИЧА КОЖА ...... чанти

Страхотни чанти. Направо не ми го побира ума как са успели да ги измислят !?!

Да бе, да измислиш нов вид! Аз такъв вид не бях виждала. Но вината не е на дизайнерките - те си ползват името, защото са си спечелили известност в цял свят и това е достойно за уважение. Но тези, които са отразили новината...Аз наистина се вързах и очаквах нещо неизвестно до сега в чантостроенето.