Мутафчиев: Лъжа е, че Мутафова е тежко болна

От Съюза на артистите в България (САБ) опровергават в писмо до медиите публикациите за влошено здравословно състояние на популярната актриса Стоянка Мутафова.

Обратно в новината

Коментари - Мутафчиев: Лъжа е, че Мутафова е тежко болна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз имам 2 висши образованя, работил съм 4ч години и пенсята ми е 190 лева. навремето заплатата ми беше една от високите. тези тъпоъгълници, които определят пенсиите не знаят ли, че 100 лева от преди з0 години по покупателна възможност се равняват на сегашни 800 1000? не трябва сляпо да се дават 10 пъти по ниски пенсии на пенсионери от преди големя комунистически грабеж.

Щом доста хора тук оплюха и тази наша велика актриса, значи сме достигнали всяко морално дъно. В Германия има един 106 годишен актьор, който е в инвалидна количка, но играе. Хората му се радват и много се гордеят с него. А ние хем сме малка държава, хем имаме малко хора с които да се гордеем, хем ги оплюваме и оплюваме. Жалки, много жалки. Сега сигурно и мен ще оплюете, но на мен не ми пука, защотото хора без ценности не могат да ме засегнат!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За съжаление си прав, човек. Обикновено се опитвам да бъда по-голям оптимист, но в този случай мога да кажа само едно - може да сме малък, но сме много прост народ. Жалко е, жалко е за старите хора, жалко е и за младите хора, които се опитват да построят живота си по някакъв смислен начин. Пожелавам на г-жа Мутафова скорошно оздравяване и дано негативните коментари бъдат спестени.

е, и какво ако е болна нали е човек и то стар на 92г. и на какво да и завиждам че има мързелива нескопосана дъщеря или на браковете ,знаете ли колко хора изнемогват с 150-200лв пенсия а тя взима тавана 770 лв та само тя ли е заслужила и все още трябва да работи че детенцето и да не остане без пукнат грош ............ай стига бе!!!!!!!!!!!!!

Тинче, много си зле.

Да ни е жива и здрава- много я уважавам тази жена - моята баба е родена на същия ден -02.02.1922 като г-жа Стоянова-във семействот о все се шегуваме коя ще надживее другата, наскоро обаче баба си счупи крака и е вече на легло и си помислих че Стоянка Мутафова ще я надживее, но там само Господ знае-дано и двете да са живи и здрави още дълги годиини!

Защо след като е жива и здрава,с лека настинка,лично тя не опровергае слуховете,ами ще се използва частен адвокат!?!

Искам да допълня,че много уважавам Ст.Мутафова и и желая ,каквото и да е състоянието и,да се управи в най-скоро време и да продължава да ни радва!

Аз имам такава колекция от български филми, на която и БНТ би завидяло! Обичам българското кино и го познавам добре, обичам и българските актьори, но ми се къса сърцето като гледам в какво се е превърнала артистичната гилдия! Най страшното е че актьорите са използвани в една гадна и мръсна политическа игра! Игра между комунисти от БСП, мафиози от ДПС и други комунисти но облечени в овчи кожи от ГЕРБ, СДС, ДСБ и други подобни! В тази декларация която привидно е за здравословното състояние на Стоянка Мутафова (да ни е жива и здрава), прозират мръсни и долни интриги на не дотам чистоплътни хора в САБ! Прочетете колко е арогантен и безпардонен езика й! С тази статия САБ се е принизил до нивото на жълтите вестници!

аззз

ми и добре да е и зле да е на кой му дреме изобщо, старата школа и е време да си ходи вече...

Дано новата школа не е съставена от такива с мнение като твоето...че ще става по-зле работата.

И от мен същото: Българи, спрете да купувате "жълти" вестници и да четете гнусните им писания. Нека онзи човек обеднее.

Присъщо е за всички щатни ......

Жива и здрава да е още дълги години. Прекрасна и жизнена да е...

и на 300г. като стане само нея да гледаме. другите артисти кучета ги яли ..... Колко още трябва да изкуфее, че да се отдаде на заслужена почивка ??????????

На з0 миналия месец гледах Стоянка Мутафова в Пловдив и си е направо за завиждане как играе-все едно че е на 20 год., а не на 92.Това че е малко настинала не е повод някои драскачи да си правят пиар и трябва да бъдат осъдени по бързата процедура, ако се знае кои са авторите.Така трябва да стане мисля аз.Жълти вестници не чета.

Да е жива и здрава жената, а Мутафчиев да не забравя, че когато той имаше "настинка" лично Боко му прати самолет да си я излекува по бързо. Много хора не са имали този шанс и не им се налага до демонстрират вярност , подкрепа на студенти окупатори и т.н.

Абе хора наистина, сега се замислих, какво стана с Павката Попандок?! Защо един "голям" театър го беше изгонил? Моля препомнете на тия антиартисти-печалбари!!

Става дума за Сатиричния театър. Те не го изгониха, а му намалиха заплатата, защото имал много малко роли. Това стана в края на миналия сезон, когато директор беше Калин Сърменов.

Тогава направи ли нещо Съюза на артистите в България и по-конкретно Мутафчиев за да го защити!

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЪЛГАРИНА ПОКАЗА ЧЕ Е:З А З. Завис Алчност Злоба ДОЛНО МРЪСНО ПЛЕМЕ СМЕ СИ!!!!!!

Моля ви припомнете ми кой беше тоя Мутафчиев, че не си го спомням в коя значима роля съм го гледал! Че и за председател на съюза на артистите са си го избрали (назначили)! Поправете ме ако греша - не искаше ли тоя същия Мутафчиев (който не крие пристрастността си към Бойко Борисов) театрите в страната да затворят и да излязат на протест!? Истината е, че ние сми една смешна, ама много смешна нация от лизачи!

А ти какъв лизач си бе, нещастник? Мутфафчив всички го знаят, но ти няма да останеш и като "123"! Разбра ли!

Извинявам се за грешката - Мутафчиев!

Ей не свършихте с простотията комунистите и агентите на Държавна сигурност! Не се кротнахте! Не беше ли ти дето кълнеше?!

ХЪШОВЕ (постановка и екранизация) и сериала Клиника на третия етаж. На мен това ми е достатъчно.

Точно този сериал не трябваше да го казваш! Особенно последния - "Клиника на третия етаж" направо ме впечатли с ... некадърноста си! Там само Стефания Колева играеше качествено! Коя година беше излъчването да ти напомня ли? Миналия век!!! От тогава Мутафчиев е като изсъхнала река - никаква продуктивност! Ялова артистична дейност! Нищо! Дупка! Нула! Zero!

Ако ходиш на театър ще знаеш кой е. А ти кой си?

от саюза на аутистите: артистичната бабичка е малце болна, утре ке я копаме

Гнусен си като ника, който използваш. Пфу!

Кой нормален съюз би излязъл с такава злъчна, злобна и омразна декларация! Кой е болния мозък/ци, който/които са я писали?! С тази си декларация се принизихте до същите измекяри като жълтите вестници, но за разлика от вас те поне са се индикирали в жълто!

Не разбирам защо се надпирате? Самият факт, че някой драскач е спечелил пари за 10 бири като се е сетил да напише че е болна говори, че Стоянка е велика. Факт! Не пише за вас или за мен. Нали? И не е защото ние сме здрави, Нали? А е защото не сме Стоянка Мутафова и защото на хората им пука за нея а не за нас. Айде сега обратно на работа, че има да изкарваме за правителството.

Няма ги вече на сцената и на екрана качествените артисти! Останаха живи само малка част от тях, такива като Стоянка Мутафова- да са ни живи и здрави! Старите артисти като Калоянчев, Парцалев, Велко Кънев, Анастасов, Тодор Колев не се интересуваха от парите - те играеха за хората, а сегашните псевдоартисти са си отворили гъзовете за пари, пари и пак пари! Кой беше тоя Мутафчиев, че не си го спомням в коя значима роля съм го гледал!

Ей, леко, Анастасов е жив!!!

Споко! Някъде да съм казал, че всички те не са между живите?!Никъде! Хора четете правилно моля! За жалост си спомням съвсем скоро как беше изхвърлен Попандов от театъра, само защото не носел много приходи, пари, мангизи, кинти или както там ги наричат!

Стоянка на 92,боже аз няма да доживея до толкова.....а тя още има ум в главата си.....

Абе тоя Хр. Мутафчийски да няма някакви психически проблеми ??? Някои медии дочули, че 92 годишната Мутафова била тревожно болна. Нормално. Може и да не е съвсем точно, но дивата и яростна реакция на Мутафчийски буди недоумение. Цитирам "гнусни публикации, нелепи слухове, брутално преекспониране, цинични и гнусни манипулации, нагло и безочливо намесване..." Ще влезна в неговия стил и ще кажа, че това ми прилича на параноичен лай на бясно куче, а не на медийно изказване на председателя на Съюза на българските артисти.

Аз също не харесвам този зъбльо,нарекъл се сам артист и постоянно дуднещ като каруцар,целувайки Боковия задник в знак на благодарност.Но съм съгласен и с това,че журналистиката,особено през последните десетина години,се е превърнала от банда, опитваща се да създава новини относно събитията по света и около нас,вместо да ги отразява и анализира. За второто се иска усет,интелект,знания и нюх, но явно по-лесно е безотговорно да се пише,пък каквото стане - стане. Въпреки възрастта на Стоянка - желая й здраве и късмет,всеки заслужава спокойно да изживее живота си такъв,какъвто Бог му е отредил.

Пешо, съгласен съм с тебе. Но и ти ще се съгласиш с мене - Стоянка наистина е в много напреднала възраст, постоянно се отлагат различни представления с нейно участие, защото е болна. Аз често ходя на театър и никой зрител не се ядосва, знаем, че тя е болнава и на 92 години. Наистина днешните медии са малко като лешояди, но в тоя случай няма нищо "нагло, безочливо и цинично" някой да предположи, че Мутафова е "трвожно" болна. Затова не е нормално Христо да се нахвърля като изоглавен срещу такива съобщения. А Стояна да ни е жива и здрава.

Гледах Мутафова в новата постановка Скакалци на Сатирата. Всички и ръкопляскахме, защото тя наистина е артист-герой на 92 години. Но с хубавото до тук. Тя е една тъжна гледка, едвам ходейки по сцената и поддържана през цялото време от другите артисти. Да е жива и здрава !!!

Господине Хр. Мутафчиев, Нямаше да пиша но въпросната дама е на 91 години - родена е 1922 година на 2-ри февруари. Та по действащото законодателство на Народна Република България към 03 февруари 1977 година, въпросната особа Ст. Мутафова е навършила пенсионна възраст. Наистина е интересна актриса и има добри роли но на 91 години да продължава да ме "разсмива" и "весели".....Малко тъжно е... Всяко начало си има край, само саламът е с два края :-)))

Театралните роли и геройте са млади и стари та затова възрастова граница за артист няма!!!!!!!!!!Много си тъп бе гацо!

Ами тъп съм я, иначе нямаше да се казвам Гацо. Ако бях не толкова тъп може би щях да се казвам Ричард. Та Вие като сте остър, запомнете нещо от мен, понеже виждам, че в училище са пропуснали да Ви го обяснят: 1. В множествено число се пише "героИте", а не "героЙте". 2. Майка Ви и татко ви не са ли Ви учили, че с непознати се разговаря и пише в учтива форма? :-))) Иначе не споря, в Ребърково сме си тъпи. :-)))

ОКУПАЦИЯ НА ВСИЧКИ МЕДИИ! С ПРОПАГАНДА И ИЗКРИВЯВАНЕ НА ИСТИНАТА ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ ОТ "ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ" В ПЪРВА! О-КУ-ПА-ЦИ-Я !!!

ТОЯ АЛКОХОЛИК ИЗКУКАЛ ПАК СЕ ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО И ДАВА НАПЪТСТВИЯ КОЙ КАК ДА СЕ ДЪРЖИ...АРЕ ВЗЕМАЙ БАСТУНА И БЕГАЙ НА БАРИКАДИТЕ ДА ПОДКРЕПЯШ СТУДЕНТИТЕ,ЧЕ ИДОЛЪТ ТИ БОЙКО ГИ ИЗОСТАВИ НЕЩО.САМО СИ ПЛАЩА И ГЛЕДА ОТСТРАНИ...

Нямате ли срам бе комунистически отрепки. Да се подигравате със здравето на хората ами застраховани ли сте вие да ви се случи нещо подобно и не е ли долно това да се разпространяват откровенни лъжи за известните хора

Сега иска морал от журналистите, защото така му отърва, а когато настройват хората по други медии и вестници с измислици и техни съчинения мълчи като ...

да е жива и здрава Мутафова и не пишете глупости,защото тези драскачи,които не уважават таланта и пишат по неин адрес на нейните години сигурно ще се напикават в гащите.А колкото до журналистите у нас,ние нямаме журналисти,а камо ли етика и не мога да разбера за тях важат ли закони и съдебна отговорност,защото те със гнусните си неверни и непроверени драсканици не се различават от физическите убийци,колко хора са пострадали и колко са сложили край на живота си,защото журналистите са "недосегаеми" от закона.Аз поне не зная да е осъден журналист за неверни публикации,но зная за осъдени за лъжливи показания в съда,нещо да кажете........

Да е жива и здрава! Страхотна е! :)) И да наистина "спрете да купувате "жълти" вестници и да четете гнусните им писания."

Който се възхищава от Ст. Мутафова, значи не разбира от изкуство.Тя е по-скоро за цирк, а не за престижен театър. Неините, заврангулки, скечове и типично селски хумор, не могат да впечатлят човек видял и чул много. За социализма това важеше, защото, тогава, всичко се определяше от разбиранията на един човек- Т. Живков. А за него селяндурщината бе върхът. Но Народен театър, театър на една нация е нещо друго. Да не говорим, че от двадесетина години, ходи по театрите да проси и плаши хората.

" прочутата масова болест у нас - завистта;..болест на посредствеността, на несполучилия дребен собственик на морални и материални блага, която е превърнала почти всяка уста в стискало,което дъвче злъчка и пръска ". Иван Хаджийски, Бит и душевност на Българския народ, том 1

Ако знаеш, всъщност кой съм, щеше да си малко по сдържан. На България съм дал трима сина, всичките с висше образование, които творят, лекуват и работят срещу добро (за нашите условия) заплащане. До 70 години съм ги издържал за да станат хора. Пенсията ми е 310 лева, но си докарвам още стотина лева с допълнителен труд (аз съм интелектуалец, умея много неща ) Не вися на шията на децата си като синджир, както това прави Мути, или там как се казваше дъщеря и на С.М. Не разбирате ли, че тя обикаля театрите за да издържа дъщеря си, която е около 70 и едно нищо. Не завиждам на никого, защото аз съм постигнал толкова, колкото тия псевдогении, могът само да мечтаят. Не бъркайте известността с таланта.

Нека да е здрава, но трябва вече да спре с нейното лигавене и преиграване, нагледахме се вече. Има млади много по-талантливи актьори.

Актьори като Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев, Константин Коцев, Парцалев и всички от онова поколение, няма да се родят скоро. Интересно къде видя млади и талантливи актьори - талантливи като Йоана Буковска или талантливи като тъпите български сериали напоследък, за които ние плащаме пари от данъците си?

Мутафчиев е алкохолик и лъжец!

Ти си глупак

а ти си съединител (долен, ляв педал)!

прабаба стоянка с памперси ли играе на сцената? ако не, уведомете публиката да си носи противогази.

Е как ще спрат да купуват жълти вестници?! Ами те с това се хранят плужеците в България. Ще умрат откъм главата, ако не им се тъпче с гнус от жълти вестници и местния клуб на БСП! Тя без това празна, ако няма гнус под налягане, ще се спихне и... летален край! Недейте така! Я гледайте още нещо: от няколко месеца всички медии станаха жълти, доколкото предават новини от новия заразен в червено жълто парламент. Ами то всичко е жълто в тази държава, опрускано от диарията на Позитано! Опитват да стане червено, но не им стига манджата, за да произведат и от червеното. За това сега така стикат откраднатата незаконна власт, защото това е единственият и последен шанс на некадърните начело с безработния Станишев - светъл пример за идните поколения комунисти - патологичен лъжец, мошеник и крадец на огромни пари и на много човешки съдби.

Безспорно добра актриса, ама с тъпите реклами, дето "уж сте братя, пък за салама се карате" /детето посяга и бащата го пляска през ръцете, /това после го скриха/ си мисля колко ли струва цената на таланта. Рекламата, естествено, е за малоумници, ама остава горчивото усещане, че тя ни смята за такива. Да е жива и здрава и всеки да доживее нейната възраст и да има нейната жизненост.

Не добра- гениална е!А имате ли представа колко лева и е пенсията?Малка е,абсолютно нищожна сравнена с това, което е допринесла за България и затова участва както казвате в "тъпи реклами".Защото нищо в тази държава не е както в белите държави!

Чест и уважения пред възрастта на Стоянка,срам за ради малката и пенсия но... Пенсията се определя и според размера на вноските на човека в осигурителните институции, според стажа и т.н. Не мога да си обясня причината за малка пенсия на доста артисти,които са на сцената откакто се помня.А Стоянка е принудена да работи и заради мързеливата си щерка Муки,която и досега не си намери работа като хората и папа от мамините доходи,вместо да работи и да помага на родителя си. Това вече е жалко и позорно,но - тяхна си работа,така са си организирали живота. Да е жива и здрава Стоянка.

Няма да я вземам скоро.Ще ми плаши ангелите.

Страхотен призив! "Българи, спрете да купувате "жълти" вестници и да четете гнусните им писания. Нека онзи човек обеднее"

Наистина е срам и позор за журналистическата гилдия.Грозно и отвратително.Да е здрава и жива Мутафова и да ни радва още много време.Мисля,че за лъжлива информация трябва да има наказание!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ПОЗОР ЗА ЖУРНАЛИСТИТЕ, КОИТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ СЪС СВОЕТО ПОЛОЖЕНИЕ!!! НЕОБХОДИМО Е ДА БЪДАТ СЪДЕНИ! ТОВА ЛЯТО ГЛЕДАХ МУТАФОВА ВЪВ ВАРНА - НА СЦЕНАТА, ТЯ Е СЪЩАТА ФУРИЯ, КАКВАТО Я ЗНАЕМ!!! СЛЕД ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НИ ДАДЕ АВТОГРАФИ. ЕДВА ТОГАВА СЕ ЗАБЕЛЯЗА, ЧЕ СЕ ДВИЖИ С ПОХОДКАТА НА ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НЕЙНОТО ТВОРЧЕСКО ДЪЛГОЛЕТИЕ, МЛАДЕЖКОТО Й ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЦЕНАТА! НА СТОЯНА - БЪДИ ДЪЛГИ ГОДИНИ ВСЕ ТАКАВА И НИ РАДВАЙ!!!!

Стоянка от край време лъже за какво ли не. Но нали комунистите я направиха известна, така и ще си умре. Да благодарим на комунизма за нея.

Позор за всички тъпи герберски говеда, които не пожалиха и тази велика актриса в гнусния си антикомунизъм. Опомнете се, бе хора, накъде отивате? Омразата води право в ада, където ви е мястото!

Гнусно позитановсо л*но нещо незнаеш какво искаш да кажеш

Ти си малоумник,неможе да говариш така.

Когато съм бил малък е идвала в родния ми град за представление и с Коцето от хотел "Раховец" е хвърляла динени кори през прозореца, за да се збавлява. Тази селянка софийска, дори не се извинила на майка ми, че една динена кора е паднала в количката ми. Не я харесвам и това е мое право, а вие, които ме насилвате да я харесам сте комунисти насилници.

Такива сте журналистите-тъпи смотани лъжци!!

е голяма работа , значи ще умре здрава

и хиляда минуси да слагате пак ще умре

Що не им казвате имената на парцалите на Пеевски?? Нека няма съмнения КОЙ какво прави!

да е жива и здрава Стоянка Мутафова и да радва хората още много време!!!

Абе какви хора радва бе г-н Христо!? Не виждаш ли че и тя и дъщеря и са откачили! За да тръгне да си проси роли и заради нея да измислят нови персони нещата са повече от ясни!

Комунизма никога не си е отивал.