Звездите все по-разголени на червения килим

Противно на всякакви очаквания, че сезонното застудяване ще накара звездите да се облекат, те като че ли показват все повече и повече голя кожа на червения килим.

Обратно в новината

Коментари - Звездите все по-разголени на червения килим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм запозната с творчеството на първата гърла, но роклята и за мене е пълен кич.Другите рокли много си приличат - все с някакъв прозрачен тюл.Сега очакваме подобни на наградите Планета Пайнер.Които естетсвено ще са по дизайн от новата колекция на Галена.

Брей, те наште чалгаджийки са си направо като монахини в сравнение с тези

изпростява яко! Дали не трябва да започнем отначало? Едно време първобитните са ходели полуголи................

Жалки са!

Щях да напиша нещо... ама няма смисъл.

Бе като не ви харесват не ги гледайте бе! Ей, че и претенции, гладни няма да умрат, не се тревожете за тях! Вече сме в 21 век и всеки може да се облича както си иска. Не сме в 19 век, когато ходенето без гащи се е смятало едва ли не за смъртен грях който Господ ще накаже!

са тия звезди. Нищо не могат да направят като хората. Да видят фолк фурията Камелия какви тоалети имаше и колко много имат да наваксват.

Много неприятна гледка! На нищо на приличат!

...червено разголени звезди...

Чудят се как да привличат внимание. То съвсем се изчанчиха вече ...

Всяка се е помъчила да е по-оригинална от другите, но първите три рокли доста си приличат, освен че са и безвкусни, така че се е получил обратен ефект.

Е, да де, на монарх-робините им заповядаха да си покажат задниците и те послушно го правят. Много са тъпи тези овце, толкова ли не разбират, че ги купуват, продават и използват като гумени кукли!

Програмираният разбира ли, че е програмиран?