Жасмина Тошкова от ”Сделка или не” е бременна

Несменяемата асистентка на Румен Луканов в "Сделка или не" - бургазлийката Жасмина, е бременна, съобщиха сигурни източници пред ViewSofia.

Обратно в новината

Коментари - Жасмина Тошкова от ”Сделка или не” е бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Теди ,Тедиии,какво те засяга да пишеш как е живяла или с кого е живяла ЖАСМИНА,ТОВА НЕ Е ТВОЯ РАБОТА . Напиши ти как живееш може да е интересно !

Новината "Несменяемата асистентка на Румен Луканов в "Сделка или не" - бургазлийката Жасмина, е бременна, съобщиха сигурни източници пред ViewSofia." е вярна, НО, коментрът към нея е напълно погрешен. Евда ли редактора Адриана Пейчева е искала да вкара лош улисъл, просто не си е свършила добре работата, НО коментарът и събра като фекалия всички лайнарки в дира. Има обаче и полезна страна - поне ги събра, така, че по-лесно да ги шляпнат с мухобойката. Фактът, че едно момиче с всяка своя изява събира толкова много завистници на едно място означава само едно - че има за какво толкова много да и се завижда. А завист поражда всеки който е УМЕН, КРАСИВ, МЛАД, СМЕЛ в следствие на което неминуемо и УСПЯЛ. Явно фактът, че едно младо момиче е извървяло толкова много път и продължава да върви неуморно напред и нагоре не дава мира на много неудачници. Сигурен съм, че Жасмина се забавлява като чете вариациите на тема Жасмина. Защото няма значение какво пишат за един човек. Има значение защо го пишат. А тя в никакъв случай няма и не може да има никаква вина за интелектуалния капацитет на авторите на тези писания. Има едно неумолимо правило в живота - ВИНАГИ ВСИЧКО СИ Е ТАКА, КАКТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ - т.е. по местата. И Жасмина си е на мястото което заслужава, и онези които пишат за нея също са си на мястото, което заслужатат. Щляаааааааааааааааап :---)))))

Да и е честито прекрасното събитие!

Тая жена ,какво място има в раздел---ЗВЕЗДИ ? Не всички ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ СА ---ЗВЕЗДИ! НО в Бг,...Е ВЪЗМОЖНО?!?!?

Това е най-щастливото събитие за една жена.Пожелавам на Жаси здраве и късмет и хубаво и здраво бебе!А мъжът до ния е голям късметлия-това разбира се не е Марио.

Кефи ме мацето!Готино е !

Жасмина е готина и стои добре на екран-факт.Желая и лека бременност и раждане-пожелание.А тия с гадните и злобни коментари да ходят да пишат по вратите и стените на градските кенефи-това ще им отива най-много.

Жасмина е готина и стои добре на екран-факт.Желая и лека бременност и раждане-пожелание.А тия с гадните и злобни коментари да ходят да пишат по вратите и стените на градските кенефи-това ще им отива най-много.

Как не Вие срам непрекьснато да изтривате моите коментари , а сьщо и другите подобни изобличаващи истинската Жасмина - това е евтина проститутка , развратна жена , която ежедневно преспива с всякакви глупави и наивни богаташи с цел облагодетелстване с финансови средства и осигуряване разгулен живот . Преди год. тя живееше с женен мьж с две деца и с много други любовници. Изтривате истинските коментари, които я разобличават и пишете измислени положителни коментари за нея - много сте жалки ! Защо тогава искате да Ви пишем коментари ?

И как я изобличаваш ????? Като я обиждаш? Като пишеш глупости? Като си мислиш, че под анонимния ник можеш да скриеш грозната си душа? Като лъжеш - Кой ти поиска кометарите, че ги пишеш? Просто искаш да се изплюеш някъде и си търсиш повод? Или като стоиш пред огледалото и описваш онова, което виждаш в него - но пишеш вместо своето име това на Жасмина, или някой друг, на когото искаш да приличаш? Ти въобще знаеш ли какво искаш?

това да не е дядо й, а редакторите да са се объркали нещо?

Красиво и умно момиче-това май дразни някого.Пжелавам и успех и късмет!

Ужасно грозен този чичак. По любов ще да го е взела)))

единствено помня,че има хемуроиди

първо не се пише "хемУроиди" - нестига, че си неграмотен, ами и умствено изостанал, недоклатен психопат - ходи се лекувай

охоо засегнахме се хахахах.да не би и ти да имаш? Аз е съм виновен,че приятеля й с който е толкова време я разнася .

Интересно,как изтриха коментарите които не им харесаха и изведнъж се появиха благодатни пожелания :D

Мисля, че се заплаща за услугата.

Дааааааа. 35, 0000 лева, едно прасе, три кокошки е един умрял плъх. Толкова платих за да се изтриват коментарите на всички малоумници :-). Обещаха ми, че ще пускат гадните коментари само ако някой гадняр плати повече. Ма аз имам още какво да сложа отгоре - приготвил съм още изненади ...... и чакам ..... БРяяяяяяяяяяяяяяяя Бря Бря БРяаааааа - а да видим кой кво дава ся ....

Това са много хубави новини-пожелавам и да има лека бременност и живо и здраво детенце!

Да е жива и здрава! - прекрасно и възпитано момиче. Пожелавам й лека бременост е дай Боже здраво детенце!!!

айде стига за пари и с дядо си ще тръгне.. и с маймуна

Много чаровно и интелигентно младо момиче- с интересно излъчване.Гледам предаването основно заради Жаси.Желая и много късмет !

Ами тогава явно гледаш 2 минути, защото тя толкова се подвизава на екрана

ЖАСИ Е СТРАХОТНА И МНОГО И СЕ РАДВАМЕ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО-ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА !НА БАЩАТА ПОЗДРАВИ -ТОВА НЕ Е МАРИО.НА ЗАВИСТЛИВИТЕ ДРАСКАЧИ И ХИЙТЪРИ -МАЙНАТА ВИ!

Що се отнася до статията - проверете си инфото бе хора. Много сте смешни. Че е бременна - бременна... но от там нататак нищо от казаното не е истина. Тя отдавна не е с този човек. В момента е много щастлива и обичана в новото семейство което изгради. И все пак да ви питам ако вие или ваша влизка сте бременни ще ли ви е приятно да ги разстойват с лъжи. Всяка бременна жена е свята, нямо по невинно от това което е в нея....

от коя,, кутия'' е бременна?

От кутия нправен, от кутия роден, за кутия знае и това пита.

Каква светска новина само. Някакъв чичко-паричко успешно заплодил едно младо маце готово на всичко за портфейла му. А иначе тъпанарщината зелка или не не гледам вече с години.

Горкото момиче! Млада, хубава и простичка! А стария бизнесмен до нея на всичко отгоре е и много грозен. Да, има мъже на възраст, които се грижат за външния си вид, елегантни, възпитани, но този изглежда като току що излязал от някоя кръчма във Факултета. Жалко! Абе нямат ли очи тия млади момичета? Не всичко е пари, момичета!!!

Чичото изглежда като собственик на цех за саздърма.

а какво лошо има в саздармата?

А за кога и е термина :) защо не ни съобщавате

Още е в цикъл!

Аааре стига с таз Жисмина ! Дайте нещо ново- за Ива Екимова, Антония Петрова, Николета, или пък за д-р Енчев и неговия конь...

Тази беше с Вальо топлото на море по монокини

Жаси поне ще си роди дете. А сесра и я натириха като мръсно коте барабар с булчинската рокля и поканите за собствената и сватба-хахаха!

Огромен късмет за нея! Много жалко щеше да бъде този дебелогъз селски комплексар да трови живота на умно,красиво и сърцато момиче като нея! Не я заслужаваше! А по повод твоята злоба.....просто я преглътни и се отрови сам с нея.

Абе нещастник не коментирай без да си запознат с обстоятелствата. Какъв си ти,че ще я съдиш...някой чикибоец дето никои не му връзва ... или си поредната неудовлетворена кифла която се храни като си изкарва злобата на друг. Така ще ми измялкаш само да ми паднеш, такива като теб заслужават цел живот да си живеят в лайната.

...у дома не можем да спим поради нерешения казус, моля дайте точна информация-бременна ли е девойката, не е ли, или е заминала за град Бремен.

Кой ти купи тази кола, мръснице? Знаеш само да смучеш пари! с тези думи Марио Петров изкарва Жасмина от колата й и започва да я налага с шамари и ритници. Съседи едва успели да спрат освирепелия бизнесмен. Ководешата на Сделка или не очевидно не е знаела, че Петров я причаква. Красавицата тъкмо паркирала луксозното си Пежо пред дома си в квартал Редута, когато приятелят й се нахвърлил. Би я като животно, разказват изплашени комшии, които веднага се обадили в полицията. Дали наистина колата е подарена на Жасмина Тошкова от любовник, не е ясно, но според запознати Марио я тормозел от няколко месеца.

Милата, най-искрено и съчувствам. Бог да и е на помощ!

Момичета, от мене да знаете, няма по-лош мъж от богатия мъж. Не се лъжете по богати, че ще дойде време да ви е жал за вас самите! Не си продавайте младостта и красотата за пари, защото не си струва! Вярвайте ми, защото там накъдето вие отивате - аз от там се връщам.

Така е! Хич да не се лъжат! Да си стоят до бачкатора, да се чудят как ще вържат финансово месеца, защото за година не им стига кръгозора, да му правят салатката, докато с ракия си дави мъката от безпаричие. Чисти, пери, глади, готви и всяка нощ един алкохолик да те приспива с хъркане. Романтично! Правилно ги съветваш...

И през 2011 и през 2013 същото - все лъжи. Интересува ли се някой от факти - НЕ. Интересувате се само да драскате. Повече от 8 години работеше с нашата банка и идваше в нашия офис (ОББ). Лично съм я обслужвал много пъти. Изключително приятно и възпитано момиче. Преди две години си закри всички сметки и се премести. Ако не беше банковата тайна, можех да ви постна извлечения от сметката и през която си е плащала разни лизинги (вкл. кола). Всичко е заплати и хонорари вкл. големи чужди холдинги на които е рекламно лице. За сведение - само една фотосесия за реклама на платове и плаща колата. Та въпроса - Някои нея ли е издържал или тя някого - е много интересен. Аз например искам само да съм и носил куфарите там, където е плащала с кредитните си карти. А вие си драскайте, пишете си.. така... умнотии... :-)))

Интересна комбинация. Зетя да ти е горе долу набор :D. Може ли да има толкова евтини хора в България нз

Абе кого, по дяволите, го интересува коя кокошка са я забременили?!!!! Защо журналята ни занимават с такива дивотии?!! Единственият засегнат в случая е таткото или татко, ако е извънтатошно! Нас това какво ни засяга?

Като не те интересува не чети! Че и коментари пишеш. Не го интересувало...

20 години по дрът бизнсмен. Сигурно е по любов :D

Тоя Марио, не беше ли пребил Жасминка? Пък сега я заплодил...

В България е нормално да биеш жена си.

Не, не е нормално! Нито в България, нито другаде!

ЕЕЕеее , най-после...!Пажелаваме й шарени близнаци...!

Ама, голям зор беше нали?!! Добре, че се събрахте отбор юнаци, да си помагате, че ако мадам разчиташе са мо на дъртия!!!!!!

Сигурно е от Къци :))

УМНА ЖЕНА!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА.

Умна е че е забременяла.

Много красива! Да е жива и здрава, лека бременност и пожелавам! :)

На кого ни оставяш, Джасмина?

Просто няма как да не е 19 години по-стар от нея :)

сигурно са изпуснали единицата пред 19.

Не знам какво е сделка или не - предполагам че е някакво телевизионно предаване, което никога не съ гледал. Мацето обаче изглежда добре, евала му на пича дето е 19 години по-голям от нея и е успял да я забие.

Ооох, котьооо и аз бях там, и аз е.бах!

Ще ти се... :))))))

Да ти имам дясната ръчичка.

Жива и здрава. Като гледам снимките единствено мога да кажа - поредната жена набутала се някъде благодарение на "долния си етаж"!

Дърт козел, млада върба лющеше ...

Баси грозния дядка!Да си го ползва със здраве!(портфейла).Класен дъртак,класен селяк....няма що!